HomeНовиниДСНС повідомляєРятувальники звільнили із снігу дві "швидкі"

Рятувальники звільнили із снігу дві "швидкі"

( 0 Votes )

У Володимирецькому районі 23 березня рятувальники двічі витягували карети швидкої допомоги із снігових заметів.

23 березня на пункт зв’язку 16-ї державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення від чергового швидкої допомоги про те, що поблизу с.Красносілля внаслідок ускладнення погодних умов карета швидкої допомоги, яка слідувала на виклик в с.Половлі, потрапила у сніговий замет і самостійно не може рухатись далі. 

  На місце виклику відразу було направлено черговий караул рятувальників на чолі з начальником ДПРЧ-16 Миколою Жучкою.  Автомобіль «швидкої» за допомогою буксирувального тросу вивільнили із снігового замету, але дорога була переметена і далі автомобіль бригади медиків рухатися не міг. Тому було прийнято рішення рухатися до с.Половлі пожежним спецавтомобілем. Рятувальники доправили лікаря «швидкої» до місця виклику. Як виявилося допомоги потребував чоловік, який зламав ногу. Лікар наложив шину потерпілому. Рятувальники ж на руках віднесли його в пожежний автомобіль та доправили до карети «швидкої», яку відбуксирували до ділянки дороги, де вона самостійно змогла продовжити рух. Чоловіка благополучно доправлено до травматологічного відділення Володимирецької ЦРЛ.

Цього ж дня за номером 101 надійшло повідомлення від чергового швидкої допомоги про те, що бригада швидкої допомоги не може дістатися в с.Заболоття, де потребує госпіталізації породілля. На виклик направлено черговий караул ДПРП-4 на чолі із начальником поста Іваном Затіркою. Карету медиків рятувальники взяли на буксир і буквально тягнули авто до місця виклику. Після госпіталізації вагітної, таким же чином «швидку» відбуксирували до селища Рафалівка, де автомобіль медиків вже самостійно зміг продовжити рух. Породіллю було доправлено до пологового відділення Володимирецької ЦРЛ, де невдовзі жінка благополучно народила хлопчика. За матір'ю та дитиною наразі наглядають медики. Стан мами і новонародженого задовільний, їх життю вже нічого не загрожує.

 

Рятувальники звільнили із снігу дві
 
Рятувальники звільнили із снігу дві
  

Заступник начальника ДПРЧ-16

ТУ МНС України у Рівненській області

старший лейтенант служби цивільного захисту

Андрій Муравинець

 


Схожі матеріали:


 

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.