HomeНовиниДСНС повідомляєПІд час пожежі в Довговолі ледь не вибухнули газові балони

ПІд час пожежі в Довговолі ледь не вибухнули газові балони

( 0 Votes )

22 березня о 10:50 на пункт зв’язку ДПРЧ-16 надійшло повідомлення про пожежу в одному із приватних господарств с.Довговоля Володимирецького району. На місце події відразу виїхав черговий караул рятувальників на чолі із заступником начальника 16-ої державної пожежно-рятувальної частини.

По прибуттю до місця події було встановлено, що вогнем охоплено покрівлю та одне з приміщень господарчої будівлі. Під час гасіння пожежі вогнеборцями всередині будівлі було виявлено два газових балони. Не зважаючи на небезпеку вибуху старший лейтенант Тарас Ковалець та старший прапорщик Володимир Петрів відразу почали охолоджувати балони водяним стволом, а згодом винесли ємності з палаючої будівлі та засипали снігом. Зауважимо, що якби ці балони вибухнули, то жертв уникнути не вдалося б. 

Слід зазначити, що активну допомогу в гасінні пожежі надавали односельчани погорільців. Завдяки злагодженим діям пожежу вдалося швидко ліквідувати. Вогонь встиг майже повністю знищити господарську будівлю, але вдалося запобігти поширення пожежі на дві сусідні надвірні будівлі, які знаходилися за 1 метр, та житловий будинок в цьому ж господарстві.

Ймовірна причина пожежі – підпал. Обсяги збитків наразі з’ясовуються.

Пам’ятайте: в разі виникнення пожежі чи іншої надзвичайної ситуації негайно телефонуйте в Службу порятунку за номером «101»! 

пожежа в Довговолі
 
пожежа в Довговолі
 
пожежа в Довговолі
 
пожежа в Довговолі
 
пожежа в Довговолі
 
пожежа в Довговолі
 
пожежа в Довговолі

Заступник начальника ДПРЧ-16

ТУ МНС у Рівненській області

старший лейтенант служби цивільного захисту

Андрій Муравинець


 

Схожі матеріали:


 

 

У вас недостатньо прав для коментування.