HomeНовиниОфіційноВідкрився консультаційний центр з надзвичайних ситуацій

Відкрився консультаційний центр з надзвичайних ситуацій

( 0 Votes )

При Головному управлінні Держслужби України з надзвичайних ситуацій за адресою м.Рівне, вул. Полуботка, 37 відкрився консультаційний центр з надання кваліфікованої інформаційної допомоги юридичним (незалежно від форм власності та виду діяльності) та фізичним особам з питань, віднесених до компетенції Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Основна мета консультаційного центру – оперативне надання будь-якої інформації, яка стосується діяльності Служби для того, щоб скоротити для громадянина час отримання цієї ж інформації, надати йому вичерпну інформацію, зменшити кількість письмових звернень, оскільки людина може написати запит по одному питанню, а в процесі надання відповіді виникнуть інші питання. Доводиться писати ще один запит, проходить знову 30 днів, отже, витрачається час. Консультаційний центр надає можливість отримати необхідну інформацію оперативно та в найкоротші терміни.

Громадяни можуть підходити в консультаційний центр, де постійно чергуватиме фахівець ДСНС і надаватиме людям інформацію, або порадить, куди краще звернутися. Крім того, сюди можна і зателефонувати по телефону (0362) 69-55-28, або в СКАЙП kons_center_rivne. Електронна адреса консультаційного центру Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду .

Для зручності та оперативнішого отримання необхідної інформації жителі Володимирецького району можуть звернутися за наданням кваліфікованої інформаційної допомоги до консультаційного центру через Володимирецький районний сектор ГУ ДСНС, що знаходиться за адресою смт Володимирець, вул. Симона Петлюри, 5. Ваш запит ми передамо до Центру Головного управління в м.Рівне або надамо можливість вийти на СКАЙП-зв'язок.

Розпорядок роботи Центру: з понеділка по четвер з 9:00 по 18:00; у п’ятницю – з 9:00 по 16:45; перерва на обід – з 13:00 по 14:00. Вихідні: субота та неділя.

Андрій Муравинець,

начальник 16-ої ДПРЧ

ГУ ДСНС у Рівненській області.

 

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.