HomeНовиниОфіційноПрацює гаряча телефонна лінія голови ОДА Василя Берташа

Працює гаряча телефонна лінія голови ОДА Василя Берташа

( 0 Votes )

З 1 листопада в області працює гаряча телефонна лінія голови облдержадміністрації Василя Берташа. Як зі стаціонарного, так і з мобільного телефону дзвінки на неї безкоштовні. Телефонна лінія обладнана функцією «Callback», тобто оператор сам передзвонює громадянину і таким чином економить гроші додзвонювачів. Поки що поскаржитись на бездіяльність окремих посадовців чи навіть служб або ж попросити допомоги у вирішенні проблеми можна в робочі дні, з 9-ої до 18-ої за таким номером 0-800-500-078.

Сьогодні в контактному центрі працює 2 оператори та 2 аналітики. У майбутньому, за потреби, збільшать штат і продовжать графік роботи гарячої телефонної лінії голови облдержадміністрації.

Питання її діяльності знаходиться безпосередньо на контролі Василя Берташа. Про нову лінію також вже знають всі начальники структурних підрозділів ОДА, які мають сприяти вирішенню проблем громадян.

Усе це робиться для того, аби жителям Рівненщини у пошуках допомоги не доводилось оббивати пороги кабінетів та громадських приймалень, зазначив Василь Берташ під час презентації гарячої телефонної лінії. Відтепер кожен додзвонювач отримає або безпосередньо  допомогу, або компетентне роз’яснення, надане всіма причетними службами. Адже Президент України вимагає постійного діалогу посадовців із жителями. Бо тільки тоді, коли влада оперативно реагує на проблеми громади, є довіра, переконаний Василь Берташ.

Джерело: Рівненська ОДА 

 

 

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.