HomeНовиниОфіційноВ Більській Волі відкрили "Будинок шерифа" (фото)

В Більській Волі відкрили "Будинок шерифа" (фото)

( 0 Votes )

 «Працювати вдома, жити на роботі» — відтепер такий графік діяльності може собі дозволити дільничний інспектор міліції на Рівненщині

У селі Більська Воля, що на Володимиреччині начальник обласної міліції генерал-майор Василь Лазутко спільно з представниками влади та самоврядування урочисто відкрили «Будинок шерифа».

 Будівля відрізняється від звичайного тим, що вона розділена на житлову і робочу зони. У житловій частині, яка складається з кімнати та кухні–столової проживає міліціонер, а в робочій – розташований його службовий кабінет для прийому громадян.

-Таким чином, вирішуються відразу два важливих питання – постійна присутність міліціонера в сільській місцевості та поліпшення умов проживання для молодого спеціаліста, - зазначив начальник Кузнецовськогоо МВ підполковник міліції Олег Кульбашний.

- Приємно, що напередодні нашого професійного свята ми відкриваємо будинок у якому розмістився і дільничний пункт міліції і житло для його шерифа, – зазначив начальник УМВС Василь Лазутко. Крім того, таке поєднання сприятиме взаємодії з громадою та органами місцевої влади. Міліція йде на зустріч і тут є однозначний позитив і довіра народу до міліції у Володимирецькому районі. Тим більше, що саме на Володимиреччині кімнати для роботи дільничним інспекторам міліції відкрито в кожній сільській раді. Будинок шерифа є подарунком громадськості до Дня міліції. Щиро вдячні їм за це.

Головний міліціонер області в якості подяки подарував голові сільської ради  с. Більська Воля Сергію Жмураку годинник:

- Я дуже позитивно сприйняв ідею збудувати в селі дільничний пункт міліції і відразу ж облаштувати тут житло для дільничного, - зазначив Сергій Жмурак. - Я сам не місцевий і знаю, як складно працювати молодому спеціалісту не маючи елементарних умов – ні будинку, ні службового приміщення. А тут житло і кабінет поряд. Це в першу чергу буде зручно і для населення і для дільничного інспектора міліції. Громада дуже задоволена, оскільки останнім часом у нас були проблеми з шерифом. Нам однозначно потрібен дільничний, адже наша сільська рада охоплює майже три тисячі населення по площі це майже 13 тисяч гектарів, до неї входять чотири населені пункти. Крім того, влітку тут функціонує оздоровчий комплекс «Біле озеро», дуже велика кількість приїжджих людей, відповідно різного контингенту, що і негативно впливає на криміногенну ситуацію в окрузі. Я буду всіма можливими шляхами допомагати нашому дільничному інспектору міліції. Крім того, розглядаємо перспективу, що громадські представники будуть допомагати дільничному працювати на місці. Ми тісно співпрацюємо із начальником Кузнецовського МВ і з головою Володимирецької адміністрації, тому й є позитивні напрацювання в цьому напрямку.

До розмови долучився і голова Володимирецької РДА Володимир Ткачук:

- В районі ми постійно дбаємо про належний добробут нашої міліції. Сьогодні це об’єктивна необхідність для наших громадян аби вберегти їх від різного роду зловмисників та забезпечити надійну охорону громадського порядку. Такі спільні проекти продиктовані часом – влада і громада готові до співпраці, тут наші погляди співпадають і ми їх в міру наших можливостей реалізовуємо.

На завершення урочистостей поважні гості перерізали святкову стрічку, а місцевий священик освятив будинок шерифа разом з його власником. А вже після того всі бажаючі мали можливість оглянути службовий кабінет та житлове приміщення. 

В Більській Волі відкрили
 
В Більській Волі відкрили
 
В Більській Волі відкрили
 
В Більській Волі відкрили
 
В Більській Волі відкрили
 
В Більській Волі відкрили
 
В Більській Волі відкрили
 
В Більській Волі відкрили

 

СЗГ УМВС України

в Рівненській області 

 

У вас недостатньо прав для коментування.