HomeНовиниОфіційноМіліція Рівненщини готується зустріти нового керівника

Міліція Рівненщини готується зустріти нового керівника

( 0 Votes )

 

Чутки про зміну міліцейського керівництва Рівненської області, наразі підтвердилися. Сьогодні, 16-го січня, особовому складу має бути представлено нового очільника. Ним має стати, за попередніми даними, уродженець Харкова полковник Дмитро Лазарєв.

 Як повідомляє Четверта влада,  дотеперішній начальник УМВС України у Рівненській області генерал-майор Василь Лазутко начебто пішов на пенсію. Принаймні таке повідомила начальник СЗГ УМВС області Тамара Лисенко. За її словами, прибуття до Рівного нового керівника очікують сьогодні, 16-го січня. Представляти його має хтось із заступників міністра внутрішніх справ (міністр Захарченко, як раніше полвідомляли, до Рівного не приїде). Хто саме, наразі невідомо, оскільки, як зазначила Тамара Лисенко, їм ніхто нічого не повідомляє.

Розпочнеться перебування у кріслі нового очільника з оперативної наради за підсумками минулого року. Чи буде присутній на нараді колишній керівник Василь Лазутко, Тамарі Лисенко невідомо.   

Щодо самого 46-річного полковника міліції Дмитра Володимировича Лазарєва, то про нього відомо, що він з 2011-го року і до цього часу обіймав посаду першого заступника начальника Головного управління з боротьби з організованою злочинністю. На сайті МВС України полковника Лазарєва занесено до Списку осіб начальницького складу структурних підрозділів апарату МВС та територіальних підрозділів, допущених до участі в конкурсі на зарахування до резерву кадрів на посади, призначення на які здійснюється Міністром внутрішніх справ України на 2014 рік. У цьому списку він «зарезервований» кандидатом на посаду начальника Головного управління з боротьби з організованою злочинністю.

Які були підстави у київського керівництва до відносно спокійної у криміногенних проявах Рівненщини надсилати фахівця з боротьби з оргзлочинністю такого високого рангу, вочевидь, стане зрозуміло згодом. Хоча уже подейкують, що основна причина – майбутні президентські вибори. Утім, чи дослужиться полковник Лазарєв на Рівненщині до генерала, побачимо.

Фото з сайту sq.com.ua

 

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.