HomeНовиниОфіційноРівненщина з почестями зустріла загиблих Героїв України (+ відео)

Рівненщина з почестями зустріла загиблих Героїв України (+ відео)

( 0 Votes )

 

Вночі 22 лютого 2014 року громада міста Рівного з почестям зустріла полеглих Героїв Майдану Георгія Арутюняна та Валерія Опанасюка коридором слави.

Близько третьої години ночі громада міста та активісти Всеукраїнського об’єднання «Свобода» зустріли карету рівненської швидкої допомоги, яка доправляла тіла загиблих, на кордоні Рівненської області. Траурна автоколона із більше ніж ста автомобілів провела тіла загиблих центральними вулицями міста. Активісти зупинилися на місцевому Майдані, де віддали шану полеглим за Україну та виконали державний гімн. 

Ситуацію прокоментував заступник голови Рівненської обласної організації ВО «Свобода», лікар, котрий організовував траспортування тіл загиблих Андрій Бортнік: «Всі наші хлопці загинули від куль професійних вбивць. Валерія було смертельно поранено в серце, Георгій загинув унаслідок пострілу в шию. Характер наскрізних поранень свідчить про те, що працювали снайпери, котрим поставили завдання точково знищувати мітингувальників. Прощання із загиблими Георгієм Арутюняном, Валерієм Опанасюком та Олександром Храпаченком, тіло якого прибуло в Рівне ввечері 21 лютого, відбудеться завтра»

Прес-служба Рівненської обласної організації ВО «Свобода»
 

У вас недостатньо прав для коментування.