HomeНовиниОфіційноЗвернення голови Володимирецької районної ради

Звернення голови Володимирецької районної ради

( 0 Votes )

Шановні жителі Володимиреччини!

Звертаюся до вас у непрості часи.

Майдан високою ціною людських життів кардинально переписав історію нашої нації, змінивши не лише владу в державі, а й свідомість усіх українців.
Так, президента, який зрадив свій народ і втік, віддавши наказ убивати простих людей, усунуто від керівництва країною; змінюється система влади.

Але тепер перед нами постають завдання: утримати здобутки Євромайдану, не допустити хаосу і погромів.

Саме тепер нам якнайбільше потрібне єднання та взаєморозуміння, щоб не повторилось кровопролиття, та знайти шляхи розв’язання непростої суспільно-політичної ситуації  в Україні.   

Не можна будувати нове суспільство на фундаменті хаосу і розрухи. Сьогодні усю повноту легітимної влади в області передано Рівненській облраді, а в районах – відповідним районним радам.

Депутати Володимирецької районної ради від імені своїх громад уповноважили президію районної ради розглядати та вирішувати питання забезпечення життєдіяльності територіальних громад району.

 Тому кожен громадянин України, зокрема депутати усіх рівнів,  усі ми відповідальні за те, щоб без потрясінь пройти шлях становлення нової системи влади.

Сьогодні необхідно забезпечити безперебійне функціонування екстрених і соціальних служб, підприємств, організацій, установ району, спокою на вулицях наших сіл і містечок.

Тому закликаю всіх об’єднати зусилля задля позитивних змін в нашому суспільстві.

Василь Ковенько,

голова Володимирецької районної ради.

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.