HomeНовиниОфіційноНачальник міліції Рівненщини В’ячеслав Чайка подав у відставку

Начальник міліції Рівненщини В’ячеслав Чайка подав у відставку

( 0 Votes )

8 березня  В’ячеслав Чайка був відсторонений від займаної посади начальника УМВС у Рівненській області. Причин для цього було чимало: від невдоволення громади до незгоди працівників міліції із таким кадровим призначенням.

Як повідомляє  ІА «Ервеюей», В’ячеслав Чайка самостійно прийняв рішення про написання рапорту про відставку. 

У заяві екс-начальника УМВС йдеться про те, що на Рівненщині склалася важка криміногенна ситуація. А заяву про звільнення він вирішив написати, після консультацій із новообраним головою ОДА Сергієм Рибачком. Також, В’ячеслав Чайка просить здати зброю до 18:00 9 березня. 

На сьогоднішній день в області склалася важка криміногенна ситуація, відбуваються протистояння між організованим озброєним вогнепальною зброєю угрупуванням та мною, начальником Управління Міністерства внутрішніх справ України в Рівненській області В’ячеславом Чайкою.

Після проведення консультацій із Головою Рівненської обласної державної адміністрації Сергієм Рибачком, з метою убезпечення громади Рівненщини, мною було прийнято рішення про добровільне написання рапорту про відставку з посади начальника Управління Міністерства внутрішніх справ України в Рівненській області. Натомість, я звертаюся до озброєного угрупування, припинити тероризувати громаду області, добровільно здати в органи міліції всю вогнепальну зброю, відповідно до чинного законодавства. 

Уся вогнепальна та будь-яка інша зброя повинна бути здана до 18:00, 9 березня 2014 року. На мою думку, такий крок призведе до стабілізації ситуації в Рівненській області. Я готовий надалі служити Народу України.

Джерело: Ервеюей

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.