HomeНовиниОфіційноПідсумки спільної роботи міліції з громадськими формуваннями по охороні громадського порядку

Підсумки спільної роботи міліції з громадськими формуваннями по охороні громадського порядку

( 0 Votes )

Станом на 03.04.2014 року у Володимирецькому районі діє два громадських формування із охорони громадського порядку, а саме «Рафалівське громадське формування з охорони громадського порядку», яке нараховує 11 членів та «Громадське формування із охорони громадського порядку «Варта Володимиречини», яке нараховує 17 членів. У м. Кузнецовськ діє одне громадське формування із охорони громадського порядку «Кузнецовська муніципальна варта», яке нараховує 29 членів.

Із вищевказаних громадських формувань 14 членів стали громадськими помічниками ДІМ Кузнецовського МВ УМВС України в Рівненській області

 В період І кварталу 2014 року членів вищевказаних громадських формувань було залучено до участі у проведенні профілактичних заходів (рейдів, відпрацювань) на території Володимирецького району та м. Кузнецовськ спільно з працівниками Кузнецовського МВ ( з обслуговування м. Кузнецовськ та Володимирецького району) УМВС України в Рівненській області, також протягом вказаного періоду часу члени громадського формування брали участь у забезпеченні охорони громадського порядку під час проведення масових заходів.

Під час проведення профілактичного відпрацювання території Володимирецького району та м. Кузнецовськ за І квартал 2014 року за участю членів Рафалівського громадського формування із охорони громадського порядку до адміністративної відповідальності притягнуто 2 особи, за вчинення правопорушень передбачених ч.1 ст.187 КУпАП (порушення правил адмін..нагляду) та ч. 1 ст. 173 -2 КУпАП (вчинення насильства в сім’ї).

 За участю членів «Громадського формування із охорони громадського порядку «Варта Володимиреччини» за І квартал 2014 року до адміністративної відповідальності притягнуто шість осіб за ст..176 КУпАП (виготовлення, зберігання, самогону та апаратів для його вироблення )– 2;  ч.1 ст.173 -2 КУпАП (вчинення насильства в сім’ї) – 2, ч.1 ст.175 -1 КУпАП (куріння тютюнових виробів в заборонених місцях)-1, ч.1 ст.178 КУпАП (розпивання пива, алк. напоїв у громадських місцях ) -1. Також члени «Громадського формування із охорони громадського порядку «Варта Володимиреччини» брали участь у розкритті одного кримінального правопорушення за фактом незаконного видобутку сирцю – бурштину в урочищі «Бурок», що поблизу с. Ромейки Володимирецького району Рівненської області, що є позитивним прикладом співпраці із працівниками міліції.

 За участю членів ГО «Громадське формування із охорони громадського порядку «Кузнецовська муніципальна варта» за І квартал 2014 року до адміністративної відповідальності притягнуто 16 осіб за ст..176 КУпАП (виготовлення, зберігання, самогону та апаратів для його вироблення) -1, ст. 178 КУпАП ( розпивання пива, алк. напоїв у громадських місцях) -9, ст..173 -2 (вчинення насильства в сім’ї) – 1, ст.. 173 КУпАП( дрібне хуліганство) – 1, ч. 1 ст.. 175-1 КУпАП (куріння тютюнових виробів в заборонених місцях) - 4. Члени ГО «Громадське формування із охорони громадського порядку «Кузнецовська муніципальна варта» брали активну участь у розкритті  кримінального провадження за фактом крадіжки 2-х велосипедів марки «Ардіс» та консервації із підвального приміщення будинку, який розміщений в мікрорайоні Будівельників м. Кузнецовськ, що є позитивним прикладом співпраці із працівниками міліції. Також одним із прикладів може слугувати спільне припинення адміністративного правопорушення передбаченого ст..176 КУпАП в м. Кузнецовськ Рівненської області.. В правопорушника було вилучено та знищено 500 літрів самогонної закваски та 20 літрів самогону. Апарат для виготовлення самогону було вилучено до Кузнецовського МВ УМВС України в Рівненській області для вияснення питання по суті. Дана подія була зареєстрована в ЖЄО.

Загалом протягом вказаного періоду часу члени вищевказаних громадських формувань із охорони громадського порядку спільно з працівниками міліції були задіяні під час проведення рейдів на території м. Кузнецовськ та Володимирецького району.

                Під час забезпечення охорони громадського порядку у вихідні та святкові дні протягом  вищевказаного періоду надзвичайних подій не трапилось, а дрібні правопорушення були усунуті відразу.

 Також члени громадського формування надають допомогу працівникам СДІМ Кузнецовського МВ УМВС у проведенні роз’яснювальної  роботи  серед населення, у забезпеченні громадського порядку і громадської безпеки, запобіганням адміністративним проступкам і злочинам.
 

Старший інспектор по РН та ГФ

Кузнецовського МВ УМВС

України в Рівненській області                                    І.М.Ляшук

 

У вас недостатньо прав для коментування.