HomeНовиниОфіційноЦВК сформувала окружні виборчі комісії Рівненщини

ЦВК сформувала окружні виборчі комісії Рівненщини

( 0 Votes )

Стало відомо, представники яких кандидатів у президенти України отримають керівні посади в окружних виборчих комісіях Рівненської області, а також прізвища усіх членів комісій.

Центральна виборча комісія шляхом жеребкування сформувала склад окружних виборчих комісій України на позачергових виборах Президента України.

Як стало відомо, розподіл представників кандидатів по окружних комісіях Рівненщини виглядатиме наступним чином:

ОВК №154 (центр – м. Рівне):

Голова комісії – Котвицька Наталія Степанівна, 1978 року народження – від кандидата на пост Президента України Королевської Н.Ю.

Заступник голови комісії – Ващук Євгеній Федорович, 1984 року народження – від кандидата на пост Президента України Цушка В.П.

Секретар комісії – Заборовська Юлія Костянтинівна, 1982 року народження – від кандидата на пост Президента України Маломужа М.Г.

ОВК №155 (центр – смт. Гоща):

Голова комісії – Кондрачук Сергій Юрійович, 1986 року народження – від кандидата на пост Президента України Порошенка П.О.

Заступник голови комісії – Дацюк Олена Андріївна, 1964 року народження – від кандидата на пост Президента України Симоненка П.М.

Секретар комісії – Калюжний Юрій Миколайович, 1972 року народження – від кандидата на пост Президента України Ляшка О.В.

ОВК №156 (центр – м. Дубно):

Голова комісії – Мороз Галина Миколаївна, 1974 року народження – від кандидата на пост Президента України Гриценка А.С.

Заступник голови комісії – Шах Людмила Степанівна, 1981 року народження – від кандидата на пост Президента України Королевської Н.Ю.

Секретар комісії – Кручок Пилип Лук’янович, 1945 року народження – від кандидата на пост Президента України Рабіновича В.З.

ОВК №157 (центр – м. Дубровиця):

Голова комісії – Береговий Ігор Едуардович, 1959 року народження – від кандидата на пост Президента України Шкіряка З.Н.

Заступник голови комісії – Петрушин Антон Анатолійович, 1988 року народження – від кандидата на пост Президента України Кузьміна Р.Р.

Секретар комісії – Таборовець Євгенія Миколаївна, 1952 року народження – від кандидата на пост Президента України Клименка О.І.

ОВК №158 (центр – м. Сарни):

Голова комісії – Головін Ярослав Володимирович, 1972 року народження – від кандидата на пост Президента України Бойка Ю.А.

Заступник голови комісії – Новак Людмила Іванівна, 1973 року народження – від кандидата на пост Президента України Тягнибока О.Я.

Секретар комісії – Шкільова Жанна Валентинівна, 1955 року народження – від кандидата на пост Президента України Рабіновича В.З.

Повний склад ОВК - у вкладеному файлі

За коментарями звертайтесь:

Анатолій Бондарчук

Координатор спостереження ОПОРИ у Рівненській області (096)9187408

Олександр Мельничук

Прес-секретар ОПОРИ у Рівненській області
(097)7190910

Джерело:Опора

 

У вас недостатньо прав для коментування.