HomeНовиниОфіційноВолодимирецькі школярі на "Фестивалі естафет"

Володимирецькі школярі на "Фестивалі естафет"

( 0 Votes )

На Рівненщині пройшов обласний спортивно-масовий захід серед дітей молодшого шкільного віку «Фестиваль естафет». Його започаткував нинішнього року комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради спільно з відділенням НОК України у Рівненській області за сприяння  управління освіти і науки облдержадміністрації та управління у справах молоді та спорту облдержадміністрації.

 Заключний етап фестивалю відбувся у місті Костополі. Володимиреччину в даних змаганнях представляли учні Володимирецького районного колегіуму. До Костопільської дитячо-юнацької спортивної школи з’їхалися команди – переможці районних та міських етапів фестивалю – команди учнів 1-4 класів (4 хлопчики та 4 дівчинки) з одного загальноосвітнього закладу.

 Спортивній частині заходу передував урочистий парад команд та підняття державного прапора України. Юних спортсменів привітали заступник голови Костопільської райдержадміністрації Наталія Беляновська та директор комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради, голова відділення НОК України у Рівненській області Микола Петренчук.

 Перед початком змагань всі їх учасники зробили веселу розминку з музичним супроводом під керівництвом тренера з фітнесу та аеробіки Наталії Давиденко.

 Змагалися команди наймолодших школярів у естафетах «Футбол», «Баскетбол», «Волейбол» та «Фітбол», що давали їм можливість продемонструвати свою вправність у володінні різноманітними м’ячами. Командні старти перемежовувалися індивідуальними конкурсами, у яких брали участь по одному представнику від кожної команди.

Зокрема, дівчатка у конкурсі «Гімнастичний» змагалися, хто довше і більшу кількість обручів зможе крутити, а у конкурсі «Скакалка» - зробить більше стрибків за одну хвилину. З обручами найвправнішою виявилася учениця Рівненського НВК «Колегіум» Софія Юженко. Зі скакалкою найкраще впоралася  третьокласниця Володимирецького районного колегіуму Софія Вишневська.

 Хлопчаки боролися за звання «Володар м’яча», набиваючи шкіряного в однойменному конкурсі, та з’ясовували стосунки у конкурсі «Дартс». У володінні м’ячем неперевершеним був учень Рівненського НВК «Колегіум» Артем Штогун. Дротики ж найвлучніше кидав учень Рокитнівського НВК «Школа-ліцей» Іван Лозян.

 У командних естафетах перемогу святкували учні Рівненського НВК «Колегіум», під керівництвом вчителя фізкультури Олега Левенця. Друге місце посіла команда учнів Володимирецького районного колегіуму на чолі з Іриною Блищик. Бронзові нагороди вибороли учні Костопільської ЗОШ № 5, наставником яких є вчитель фізкультури Ігор Сидорович.

Переможці та призери фестивалю нагороджені дипломами, медалями і кубками відповідного ґатунку комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та призами від відділенням НОК України у Рівненській області.

Заохочувальні призи дісталися також всім юним учасникам заключного етапу фестивалю.

Також учасників змагань та глядачів порадував своїми танцями ансамбль «Смайлс» Костопільської школи мистецтв.

 

Володимирецькі школярі на

 

Олександр Гребень

спеціаліст І категорії відділу молоді та спорту управління освіти молоді та спорту райдержадміністрації

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.