HomeНовиниОфіційноГромадяни Володимиреччини допомагають дільничим інспекторам

Громадяни Володимиреччини допомагають дільничим інспекторам

( 0 Votes )

               

З метою надання допомоги дільничним інспекторам міліції (ДІМ) по виконанні покладених на них обов'язків 19.07.2005 року Указом Президента України «Про заходи щодо забезпечення особистої безпеки громадян та протидії злочинності» № 1119 заснований інститут діяльності громадських помічників дільничних інспекторів міліції.

                Посильна допомога в забезпеченні громадського порядку на території Володимирецького району та м. Кузнецовськ надається громадськими помічниками ДІМ Кузнецовського МВ УМВС України в Рівненській області в кількості 14 чоловік. За їх участі, протягом чотирьох місяців поточного року були проведені 12 рейдів та профілактичних відпрацювань. Це і проведення бесід попереджувального характеру з особами похилого віку, профілактика скоєння злочинів, особами, що перебувають на обліку в Кузнецовському МВ УМВС України в Рівненській області, охорона громадського порядку населених пунктів тощо. Привертає увагу й те, що 75 % населення завдяки спільній співпраці ДІМ із закріпленими за ними громадськими помічниками володіють інформацією про місце розташування дільничного пункту міліції, що говорить про позитивний вплив використання операції "Візит", що проводиться на території Володимирецького району та м. Кузнецовськ..

                 Значну допомогу у даних напрямках надають громадські помічники ДІМ, а саме: Демидчик В.М. (житель с.Жовкині), пенсіонер МВС, який прослужив у КР Володимирецького РВ УМВС, має величезний досвід роботи з населенням та особами криміногенного характеру, Гаврилюк О.Ф. (житель смт. Володимирець), Войтович С.В. (житель с. Довговоля ), Маринич Л.К. (житель м. Кузнецовськ, очолює ГО «Громадське формування із охорони громадського порядку «Кузнецовська муніципальна варта»), які попрацювали у службі дільничних інспекторів міліції і також мають чималий досвід роботи із населенням. Герасимчук М.Г. (житель смт. Володимирець) очолює громадське формування із охорони громадського порядку «Варта Володимиреччини», пенсіонер МВС, який прослужив у ДСБЕЗ, має великий досвід роботи із розкриття злочинів у сфері економіки. Хоча і не колишні працівники МВС, але і вони  вміло надають допомогу ДІМ , а саме Бондар С.С. ( житель смт. Рафалівка), Лебедюк М.В. (житель с. Лозки), Ковальчук П.П. (житель с. Жовкині), Савсюк О.С. (жителька с. Біле), Кужіль О.А (житель с. Каноничі)

                Серед основних обов'язків громадських помічників дільничних є захист прав і свобод громадян від протиправних посягань; надання допомоги дільничним інспекторам міліції в забезпеченні громадського порядку; профілактиці правопорушень. Адже оцінка роботи громадського помічника визначається за його вмінням працювати з людьми, особистому внеску щодо попередження та профілактики правопорушень, а також рівню довіри до нього населення.

Старший інспектор по РН та ГФ Кузнецовського МВ

І.М.Ляшук

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.