HomeНовиниОфіційноТриває збір продуктів і медикаментів для АТО

Триває збір продуктів і медикаментів для АТО

( 0 Votes )

Володимирецька РДА та організація Червоного Хреста України звертаються до підприємств, установ, підприємців та всіх жителів району з проханням про надання гуманітарної допомоги продуктами харчування (крупи, макаронні вироби, рибні, м’ясні консерви та інші нешвидкопсувні продукти, овочі, фрукти і картопля) і медикаментами воїнам нашого району, які знаходяться на Донбасі, та для забезпечення жителів звільнених від терористів населених пунктів Донецької та Луганської областей.

Для координації цієї роботи в районі визначено відділ економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації.

Станом на 25 липня 2014 року було зібрано олії – 14 л, круп (в асортименті) – 148 кг, цукру – 7 кг, сала – 43 банки (3 л.), тушонки – 4 банки, варення – 46 банок, смальцю – 12 банок. Зібрано й інші продукти харчування (овочі, чай, консервація), а також предмети особистої гігієни (мило, зубні пасти та щітки, станки для бриття, пральний порошок, мило та ін.).

У числі найактивніших громад – село Новаки, Біле, Нова Рафалівка та  Любахи. Допомагають солдатам та жителям потерпілих від війни регіонів небайдужі громадяни (зокрема володимирчани Єва Селезень, Тетяна Мечкало, Тетяна Бутрим), а також підопічні Червоного Хреста (Ольга Салюк).

Контактні дані:

Кладько Ірина Петрівна, Лукашук Тетяна Михайлівна – тел. 2-52-23.

Давидюк Галина Іванівна – (068) 039-36-59;

Онофрійчук Людмила  Михайлівна – (098) 996-70-97;

Кладько Ірина Петрівна – 2-52-23.

При поставці продуктів харчування звертайтеся, будь ласка, у кабінет №12 (перший поверх, ліве крило) райдержадміністрації.
 

У вас недостатньо прав для коментування.