HomeНовиниОфіційноНа Володимиреччині шукали іноземців-нелегалів

На Володимиреччині шукали іноземців-нелегалів

( 0 Votes )

На території Володимирецького району здійснено спільні профілактичні заходи щодо виявлення іноземців та осіб без громадянства, які нелегально перебувають на території району.

Також проведено спільну нараду з начальником Володимирецького ВМ Кузнецовського МВ УМВС України в Рівненській області. До проведення комплексних спільних заходів залучено працівників райвідділу міліції. Особливу увагу звернуто на відпрацювання ринків Володимирця та Рафалівки.

Створено групу з метою організації та координації діяльності, до якої ввійшли працівники райвідділу внутрішніх справ та працівники Володимирецького РС УДМС, про що проінформовано органи влади та  місцевого самоврядування.

З метою вжиття заходів щодо особистої безпеки, з працівниками проведено інструктаж про культуру та доброзичливе ставлення до громадян, а також неухильне забезпечення прав іноземців та осіб без громадянства.

У результаті вжитих заходів виявлено порушення ч.1 ст.203 КУпАП України громадянкою Росії. Її покарали адміністративним стягненням та провели профілактичну бесіду про недопущення в майбутньому порушення строків перебування на Україні.

Тетяна Вадзіцька,

завідувач Володимирецького РС УМС.

 

У вас недостатньо прав для коментування.