HomeНовиниОфіційноВ районі відмінили салюти і феєрверки

В районі відмінили салюти і феєрверки

( 0 Votes )

Шановні громадяни, мешканці та гості району!

На Сході країни з весни триває неоголошена війна. І хоча заявлено двостороннє припинення вогню, до справжнього миру ще дуже далеко. Це час, аби зібратися з силами, оцінити втрати і оплакати загиблих.

Це час, аби усвідомити: війна смертельним крилом вже торкнулася всієї України, кожної області і кожного району. Тому зараз не до святкувань і гучних салютів. Не задля виконання розпоряджень влади, а по власній волі і свідомій громадянській позиції слід відмовитися від надмірних веселощів, феєрверків і салютів.

З метою вшанування пам'яті загиблих під час проведення антитерористичної операції на території України, у зв’язку зі складною ситуацією, яка склалася у державі, просимо обмежити використання фізичними та юридичними особами гучної музики, салютів, феєрверків та інших піротехнічних засобів в населених пунктах району, в тому числі в закладах громадського харчування, торгівлі, побутового обслуговування, ресторанного господарства, бізнесу, культури, при проведенні весіль, концертів, святкувань, інших масових заходів до завершення антитерористичної операції на території України.

Голова Володимирецької райради Василь КОВЕНЬКО.

Голова Володимирецької РДА Володимир САВОНІК

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.