HomeНовиниОфіційноЗбереться громадська рада при Володимирецькій РДА

Збереться громадська рада при Володимирецькій РДА

( 0 Votes )

 

17 лютого 2015 року у залі засідань райдержадміністрації (смт Володимирець, вул. Грушевського, 56) відбудуться установчі збори громадської ради при Володимирецькій райдержадміністрації за участю представників інститутів громадянського суспільства.

Запрошуємо представників громадських, релігійних, благодійних організацій, професійних спілок та їх об’єднань, творчих спілок, організацій роботодавців, недержавних засобів масової інформації та інших непідприємницьких товариств і установ, легалізованих відповідно до законодавства України, для подачі заявок для участі в установчих зборах громадської ради при Володимирецькій райдержадміністрації, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 3.11.2010 р. № 996 „Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики”.

Для участі в установчих зборах необхідно подати заяву за зразком, підписану уповноваженою особою керівного інституту громадянського суспільства (ІГС). 

Заяви для участі в установчих зборах громадської ради при Володимирецькій райдержадміністрації подаються у сектор внутрішньої політики, зв’язків із засобами масової інформації та громадськістю апарату райдержадміністрації (смт Володимирець, вул. Грушевського, 56, каб. 202) (зразок заяви викладено на сайті на сайті Володимирецької райдержадміністрації http://www.rv.gov.ua та на сайті www.polissya.net ).

Відповідальна особа: Овсяник Анна Миколаївна, т. 2-33-08 (р.), e-mail: vn.polityka@ukr.net

За 10 календарних днів до проведення установчих зборів (9 лютого 2015 року) прийом заяв для участі в установчих зборах припиняється.

Світлана Римарчук, в. о. голови адміністрації.

Attachments:
Download this file (blank.doc)blank.doc30 Kb
 

У вас недостатньо прав для коментування.