HomeНовиниОфіційноКращим сільським головою став Іван Красько з Жолудська

Кращим сільським головою став Іван Красько з Жолудська

( 0 Votes )


Свято працівників місцевого самоврядування. Цей день стоїть в ряду дат, пов’язаних зі здобуттям Україною незалежності і розбудовою власної державності та демократії. Він об’єднав людей активної життєвої позиції, лідерів територіальних громад. Становлення нашої країни як незалежної держави у великій мірі пов’язано з розвитком місцевої ініціативи, зростанням ролі громади та відповідальності кожного її члена за долю свого рідного краю.

Щирі слова привітань і подяки усім, хто організовує наше з вами життя у містечках, селищах і селах, хто відстоює інтереси своїх територіальних громад у місцевих радах, звучали 7 грудня зі сцени районного Будинку Культури з вуст голови районної ради Василя Ковенька та голови райдержадміністрації Володимира Ткачука. Кращим не за визначенням, а за покликанням із теплими словами побажань вручали квіти та грамоти. За сумлінну працю, значний внесок в розвиток місцевого самоврядування, активну громадську позицію кращих представників органів місцевого самоврядування району відзначено Почесною грамотою районної ради та райдержадміністрації.

А після офіційної частини святковий концерт працівникам органів місцевого самоврядування подарували митці з народного аматорського хору Центру дозвілля міста Кузнецовська.


 

Фото Сергія СКІБЧИКА


 

 

У вас недостатньо прав для коментування.