HomeНовиниОфіційноЗа економічними показниками Володимиреччина знову одна з гірших в області

За економічними показниками Володимиреччина знову одна з гірших в області

( 0 Votes )

Під час колегії облдержадміністрації перший заступник голови ОДА Юрій Приварський оприлюднив рейтинг районів та міст Рівненщини за ІІ квартал 2015 року. Так, за соціально-економічними показниками, як і в попередньому кварталі, лідирує Млинівщина. Друге місце займає Рівненський район, котрий піднявся на два пункти у рейтингу. Третю сходинку посів обласний центр, де позитивна динаміка спостерігається з початку року.

Юрій Приварський нагадав, що райони оцінюють за 15-ма показниками, зокрема, фінансово-економічною ситуацією, залученням інвестицій, наповненням бюджетів.

«Приємно відзначити Млинівський район, котрий впевнено втримує лідируючі позиції. Це саме той приклад, де від голови РДА залежить рейтинг району», - наголосив перший заступник голови ОДА.

Так, у Млинівському, Рівненському районах, а також обласному центрі високі темпи зростання обсягів реалізованої промислової продукції – у понад півтора рази. Аграрні підприємства Млинівського та Рівненського районів займають велику питому вагу у виробництві сільгосппродукції області. Також підприємства Млинівщини не мають заборгованості із оплати праці, а у Рівному вона скоротилася на 33 відсотки.

Разом з тим, за словами Юрія Приварського, усі райони Рівненщини забезпечили зростання власних доходів.

 


 

Джерело: Рівненська ОДА

 

У вас недостатньо прав для коментування.