HomeНовиниОфіційноСлужба нелегких рішень

Служба нелегких рішень

( 0 Votes )

Щорічно в Україні 17 грудня відзначається професійне свято – День працівника державної виконавчої служби. Що ж це за служба, які має завдання та які результати їх роботи?

Розповідає начальник відділу державної виконавчої служби Володимирецького районного управління юстиції Володимир Ніколайчук.

 – Примусове виконання рішень в Україні покладається на Державну виконавчу службу, яка входить до системи органів Міністерства юстиції України. Наша діяльність спрямована на примусове виконання рішень судів та інших органів (посадових осіб), які здійснюються на підставах, у спосіб та в межах повноважень, визначених Законом. Перед нами поставлена низка важливих завдань, про їх значення можна судити по наступних цифрах. За одинадцять місяців поточного року відділу ДВС підлягало для виконання 7755 виконавчих документів, на загальну суму більшу 21 мільйона. За цей період нами завершено 5336 виконавчих документів. Зокрема, за вказаний період нами стягнуто близько 2,5 млн. грн., – з них до бюджету – 1,8 млн. грн. Наш відділ є одним з кращих в області, зокрема по стягненню коштів на користь Пенсійного Фонду України. Сподіваємось і надалі покращувати результати, працювати відповідно до букви Закону і, звичайно, – для людей.

У відділі державної виконавчої служби Володимирецького районного управління юстиції працює 8 чоловік. Це заступник начальника відділу Вікторія Годунок, старший державний виконавець Оксана Хіноцька, державний виконавець Андрій Мороченець, головний спеціаліст (бухгалтер) Людмила Сакова, спеціаліст Ірина Лосінець, водій  Віктор Тарасов та прибиральниця Оксана Десятник. Очолює відділ Володимир Ніколайчук.

– Колектив у нас невеликий, але дружний, працьовитий і хороший, – каже Володимир Анатолійович. – Робота у нас, м’яко кажучи непроста, не завжди приємна і вдячна. Адже прийняти правильне рішення – нелегко, а виконати, та ще й примусово, – ще складніше!

Сергій СКІБЧИК

 

У вас недостатньо прав для коментування.