HomeНовиниОфіційноЧерез негоду ускладнено проїзд автошляхами Західної України

Через негоду ускладнено проїзд автошляхами Західної України

( 0 Votes )

Через негоду ускладнено проїзд автошляхами Західної України. Зокрема, у Львівській області обмежено проїзд для вантажного та пасажирського транспорту на автомобільній дорозі М-06 Київ – Чоп, км 439 – км 450 (біля села Ясенів Бродівського району). Працює дорожня техніка. Здійснюється проїзд легкового транспорту. Також ускладнений проїзд в Бродівському, Золочівському та Буському районах.

 У Волинській області ускладнено проїзд в Горохівському, Локачинському, Володимир-Волинському, Ковельському, Маневицькому, Ківерцівському, Рожищенському та Луцькому районах.

На Івано-Франківщині обмежено рух вантажних транспортних засобів автошляхами державного значення через складні погодні умови, які склалися на території області 16 грудня 2012 року (сильні снігопади та пориви вітру спричинили снігові замети на території області та ускладнили проїзд автодорогами державного значення). Складна ситуація також з проїздом на території Верховинського, Городенківського, Коломийського, Косівського, Рогатинського, Снятинського та Тлумацького районів.

У Чернівецькій області ускладнено проїзд автотранспорту у Заставнівському, Сокирянському, Глибоцькому, Герцаївському, Кельменецькому, Хотинському і Новоселицькому районах.

На дорогах державного значення Хмельницької області проїзд забезпечений, однак, ускладнено рух автодорогами місцевого значення в К.-Подільському, Дунаєвецькому, Новоушицькому, Городоцькому, Хмельницькому, Віньковецькому, Волочиському, Старокостянтинівському, Чемеровецькому та Ярмолинецькому районах.

Також складна ситуація з проїздом автодорогами загального користування Житомирщини. Зокрема, труднощі проїзду в Андрушівському, Попільнянському, Чуднівському, Брусилівському та Ружинському районах.

В даних районах робота з ліквідації снігових заметів ведеться у посиленому режимі, залучена максимальна кількість техніки та робітників.

Проїзд рештою автошляхів України забезпечений.

Крім того, через негоду станом на 7 ранку по Україні було відмінено низку автобусних рейсів: на Вінниччині, Волині, Дніпропетровщині,  Тернопільщині,  Харківщині, Полтавщині, Житомирщині, Сумщині, Запорізькій, Івано-Франківській, Київській, Кіровоградській, Львівській, Рівненській, Харківській, Херсонській, Хмельницькій, Чернігівській,  Чернівецькій областях.

Внаслідок погодних умов порушено також доставку поштових відправлень у Волинській Донецькій, Житомирській, Івано-Франківській, Київській, Луганській, Харківській та Хмельницькій областях. Доставка пошти здійснюватиметься 17-18 грудня.

Мінінфраструктури звертається до пасажирів з проханням при плануванні поїздок по можливості враховувати погодні умови.

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.