HomeНовиниОфіційноПоліція проводить місячник добровільної здачі зброї

Поліція проводить місячник добровільної здачі зброї

( 0 Votes )

З 1 до 31 липня 2016 року Національною поліцією України проводиться місячник добровільної здачі зброї, метою якого є протидія незаконному розповсюдженню зброї, в тому числі холодної, вогнепальної, боєприпасів до неї, вибухових матеріалів. Для його ефективного проведення працівникам поліції важливо вчасно сповістити населення про можливість позбутися незареєстрованної зброї без притягнення до Кримінальної відповідальності.

Частина 3 статті 263 кримінального кодексу України передбачає, що звільняється від кримінальної відповідальності особа, яка придбала, носила, зберігала зброю (вогнепальну,  холодну, кинджали, фінські ножі, кастети, бойові припаси, вибухові речовини або вибухові пристрої), якщо вона добровільно здала вказані предмети органам влади.

При умові, що громадянин упродовж липня 2016 року добровільно здасть до Національної поліції технічно справну зброю або спецпристрій, в подальшому він матиме можливість зареєструвати її, та, оформивши необхідні документи, отримати передбачений законом дозвіл на її носіння та зберігання. 

З питань добровільної здачі зброї на території м. Вараш та Володимирецького району необхідно звертатись в службу дозвільної системи відповідно Кузнецовського відділу та Володимирецького відділення поліції. Контактний номер телефону: 0966628646.

 

Кузнецовський відділ поліції

ГУНП в Рівненській області
 

У вас недостатньо прав для коментування.