HomeНовиниОфіційноСьогодні - День соціальної справедливості

Сьогодні - День соціальної справедливості

( 0 Votes )

У всьому світі 20 лютого відзначається Всесвітній день Соціальної Справедливості, проголошений Організацією Об’єднаних Націй у 2009 році. День Соціальної Справедливості в Україні вперше почали відзначати минулого року. Він запроваджений відповідно до указу Президента України Віктора Януковича від 4 листопада 2011 року для того. 

 Головою районної державної адміністрації 22 січня 2013 року затверджено план районних заходів з підготовки та відзначення Дня соціальної справедливості.

У рамках відзначення Дня соціальної справедливості з головами сільських та селищних рад 18 лютого 2013 року проведено  засідання  круглого столу, під час якого було обговорено проблемні питання зайнятості на селі, шляхи їх вирішення, ознайомлення з проектами соціальних постанов щодо проведення громадських та інших робіт тимчасового характеру, порядків реєстрації та призначення матеріального забезпечення безробітним.

У центральній  районній бібліотеці, публічно-шкільних бібліотеках сіл району оформлено книжкові виставки «Соціальна справедливість – міра рівності в суспільстві», «Соціально справедливість і соціальний захист», «Нехай панує на землі любов і справедливість», «Пододання бідності», «За соціальну справедливість і гідне життя для всіх», «Ми різні, але ми всі рівні».

В управлінні Пенсійного фонду України в Володимирецькому районі та в управлінні праці соціального захисту населення з нагоди Дня соціальної справедливості проведено зустрічі з 5 трудовими колективами.

Володимирецькою  районною виконавчою дирекцією ФССз ТВП 15 лютого в приміщені актової зали райдержадміністрації проведено семінар-навчання для страхувальників з питань матеріального забезпечення за загальнообов’яковим державним соціальним страхуванням у відповідності до вимог законодавчих актів, в тому числі щодо дотримання принципу соціальної справедливості при вирішенні питань забезпечення застрахованих осіб санаторно-курортним лікуванням.

 

Наталія ШАМА,

начальник управління праці та соціального захисту населення.


 

 

У вас недостатньо прав для коментування.