HomeНовиниОфіційноДо уваги учасників дорожнього руху!

До уваги учасників дорожнього руху!

( 0 Votes )

Шановні земляки!

Під завісу зими ми негадано стали свідками вражаючого метеорологічного явища, яке тривалий час не відмічалось у нашому поліському краї. Нас буквально накрило сніговою лавиною, адже протягом одного-двох днів випала фактично місячна норма опадів.

 Зрозуміло, за таких природних умов (правильніше назвати їх стихійними) комунальним службам важко справитися з заметами й утримувати автомобільні шляхи у належному, сприятливому для автомототранспорту стані. Траплялися непоодинокі випадки, коли автомобілі у буквальному смислі слова потрапляли у снігові пастки. Їх доводилося визволяти з допомогою спеціального транспорту МНС. А водночас різко підвищилася й загроза небезпечних дорожньо-транспортних пригод. 

Особливо слід подякувати керівникам підприємств ПП «Володимирець-Агрошляхбуд» та ДП «Регіон-Інвест», які надали допомогу по розчистці доріг від снігових заметів.

До того ж, метеорологічні прогнози на найближчий тиждень не обіцяють суттєвого покращення ситуації на шляхах. Тому, зважаючи на реальну погодну обстановку, що склалася, просимо водіїв всіх автомототранспортних засобів виявляти особливу відповідальність. Будь ласка, цими днями як ніколи будьте уважними й обережними в дорозі, а по можливості – взагалі утримайтеся від поїздок, особливо далеких.

Стихія не пробачає легковажності. Зважмо на це!

 

Снігові замети у Володимирці

 


Руслан САВСЮК,

начальник відділу надзвичайних ситуацій,

житлово-комунального господарства

та енергоефективності райдержадміністрації. 

 

У вас недостатньо прав для коментування.