HomeНовиниОфіційноДільничний завітає у кожне помешкання

Дільничний завітає у кожне помешкання

( 0 Votes )

З метою налагодження належних партнерських відносин між міліцією і населенням щодо профілактики злочинності, підвищення обізнаності стану справ на територіях обслуговування, посилення авторитету на території міста, в даний час дільничними інспекторами міліції Кузнецовського МВ (з обслуговування м.Кузнецовськ та Володимирецького району) проводяться  профілактичні заходи під умовною назвою «Візит».

       Це означає, що найближчим часом у кожне помешкання обов’язково завітають працівники міліції. Відрекомендувавшись та назвавши свою посаду, вони вручатимуть візитні картки з відповідними контактними номерами телефонів дільничних інспекторів міліції, чергової частини та керівництва служб. На візитках також будуть вказані дні та години прийому громадян на адміністративних дільницях. Окрім цього міліціонери цікавитимуться, хто мешкає в квартирі чи будинку, де ви працюєте чи навчаєтеся, чи маєте паспорт та реєстрацію. Можуть також запитати, чи немає у мешканців скарг на чиюсь антигромадську поведінку. Можливо, громадяни підкажуть, з ким слід провести невідкладну профілактичну бесіду.

       Дана операція проводиться з метою отримання інформації щодо попередження вчинення можливих  злочинів та правопорушень відносно одиноких осіб, осіб похилого віку, неповнолітніх та інформацію про місцевих жителів які ведуть антигромадський спосіб життя, а також виявлення нелегальних мігрантів, місць збору неповнолітніх осіб антисоціальної спрямованості.

       Дільничні інспектори розмістять у магазинах, поштових відділеннях, аптеках та медичних закладах інформаційні листівки де вказується години прийому та контактні телефони.

       Такі відпрацювання проходять щорічно. І, як показує практика, є доволі ефективними, щодо профілактики правопорушень.

     Міліція попереджає мешканців: якщо до вас у двері постукають люди в формі – не лякайтесь. Міліція знайомиться з населенням та роз’яснює громадянам як не стати об’єктом злочинних посягань.


Начальник сектору ДІМ Кузнецовського МВ

(з обслуговування м.Кузнецовськ та

Володимирецького району)

УМВС України в рівненській області

майор міліції                                                                                                          О.Ф. Михайловський

 

У вас недостатньо прав для коментування.