HomeНовиниОфіційноПрацівники ДАІ провели операцію «Мотоцикліст!»

Працівники ДАІ провели операцію «Мотоцикліст!»

( 0 Votes )

Останнім часом на дорогах області зросла кількість дорожньо-транспортних пригод за участю водіїв двоколісних транспортних засобів. Майже кожного дня працівники Державтоінспекції реєструють дорожні пригоди, винуватцями яких стають водії мотоциклів та мопедів. Більше того, щоденно у результаті таких дорожньо-транспортних пригод травмуються і гинуть люди.

Аби попередити та не допустити аварійність за участю водіїв двоколісних транспортних засобів, в період з 6 по 20 травня 2013 року працівниками Державтоінспекції проводилась цільова оперативно-профілактична операція «Мотоцикліст!».

Під час проведення профілактичних заходів працівники Державтоінспекції акцентували увагу як на виявленні грубих порушень ПДР (зокрема керування мотоциклами або мопедами у стані алкогольного сп’яніння), так і на інші порушення ПДР (наприклад, керування мотоциклом без мотошолома).

Працівники ВДАІ Кузнецовського МВ закликають водіїв мотоциклів не тільки суворо виконувати правила дорожнього руху, але й не забувати про заходи особистої безпеки. Щоразу, коли вирушаєте в дорогу, не забудьте одягти мотошолом. Як засвідчує аналіз деяких дорожньо-транспортних пригод, саме цей засіб безпеки нерідко рятує людині життя.

За час проведення оперативно-профілактичної операції «Мотоцикліст», працівниками ВДАІ Кузнецовського МВ на водіїв мотоциклів було складено 26 адміністративних протоколи за прушення ПДР, з яких 7 – за керування мотоциклом в нетверезому стані.

Володимир Килюшик,

інспектор ВДАІ Кузнецовського МВ.

 

 

 


 

 

 

 


 

У вас недостатньо прав для коментування.