HomeНовиниОфіційноВ’язні Полицької колонії боротимуться проти паводків

В’язні Полицької колонії боротимуться проти паводків

( 0 Votes )

 

Нову лінію з виробництва мішків для дамбування берегів річок на випадок паводків планують запустити в Полицькій виправній колонії. Досвід випуску такої продукції уже був, а нині працюють над встановленням нового обладнання.

Після запуску високотехнологічної лінії засуджені матимуть додаткові нарахування, запевнило  керівництво спецустанови членів спостережної комісії при обласній державній адміністрації під час виїзного засідання. Крім того, будуть гроші для покращення умов їх утримання. За словами заступниці голови облдержадміністрації Світлани Сад, яка очолює спостережну комісію, в установі планують модернізувати котельню, встановивши твердопаливні котли, а також утеплити приміщення. Водночас після минулого виїзного засідання, яке відбулося рік тому, в установі капітально відремонтували харчоблок, закупили нове обладнання та посуд. Крім того, придбали нове медоснащення, осучаснили гігієнічні кімнати та навчальні класи. До слова, в установі перебуває 88 ув’язнених, які не мають навіть початкової освіти. А це люди віком від 18 до 85 років. Загалом у Полицькій виправній колонії утримується 777 засуджених, хоча установа розрахована на 800. Тож кожен засуджений має достатньо житлової площі. Не жалілися позбавлені волі і на харчування та медобслуговування. Члени спостережної комісії залишилися задоволеними побаченим під час виїзного засідання.

Крім того, в присутності представників громадськості Світлана Сад провела прийом засуджених. Із заступницею поспілкувалися 18 ув’язнених, які до кінця року мають вийти на волю. Вони просили сприяння у виготовленні паспортів та працевлаштуванні. Світлана Сад доручила забезпечити їх документами та допомогти з пошуком робочих місць. /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Обычная таблица"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;}
 

У вас недостатньо прав для коментування.