HomeНовиниОфіційноВідбулася сесія районної ради. Позачергова

Відбулася сесія районної ради. Позачергова

( 0 Votes )

10 липня відбулася 21 позачергова сесія Володимирецької районної ради. У порядок денний було включено 3 питання. У першому з них пропонувалося затвердити програму фінансової підтримки центру надання адміністративних послуг Володимирецької РДА у районі. Простіше кажучи, мова йде про створення в приміщенні колишнього кінотеатру єдиного центру, в якому оформлятимуть переважну більшість із тих документів, які сьогодні циркулюють у правовому полі України і без яких не може обійтися пересічний громадянин.

У новоствореній структурі об’єднають зусилля реєстраційної, дозвільної, міграційної служби, земельного агентства, управління містобудування, управління соцзахисту, а також інших фахівців органів виконавчої влади району, за довідками чи погодженнями яких сьогодні доводиться вистоювати у довгих чергах. Але попередньо треба вкласти кошти у ремонт приміщення та закупівлю оргтехніки. Відповідне рішення прийнято без зауважень.

Ще одним із питань було запропоновано внести зміни до районного бюджету, про що детально поінформувала начальник фінансового управління РДА Олена Шикало. Зокрема, депутати підтримали рішення про виділення додаткових коштів на виготовлення містобудівної документації сільськими і селищними радами, на утримання, ремонт та реконструкцію об’єктів соціально-культурної сфери (реконструкція приміщення дитсадка під лікарську амбулаторію у Більській Волі – 67 100 грн., проект на реконструкцію будинку тваринника під дитсадок у Довговолі – 40 тис. грн., ремонт пам’ятника у Любахах – 24 тис. грн., а також 12 тис. грн. на Володимирецьке ВПУ-29 на виконання відповідної програми).

Також було прийнято зміни до програми підтримки комунального підприємства ТРК «Бурштиновий шлях».

Сергій СКІБЧИК

 

У вас недостатньо прав для коментування.