HomeНовиниУ ВарашіВижили у розбитих вщент «Жигулях» (+фото)

Вижили у розбитих вщент «Жигулях» (+фото)

( 0 Votes )

 

20 серпня близько опівночі поблизу автозаправки "Журавлина" в Кузнецовську сталася ДТП, в якій постраждав один пасажир, а автівки отримали механічні пошкодження (один із них, ВАЗ-2101,  ремонту не підлягає).

Із рапорту патруля Державтоінспекції: «21-річний Іван, водій автомобіля ВАЗ-2101, житель села Сопачів, рухаючись в напрямку центру міста, не вибрав безпечної швидкості руху, не справився з керуванням і допустив частковий виїзд на зустрічну смугу руху на перехресті вулиць Рівненської і Старорафалівської. Таким маневром він змусив автомобіль RENAULT KANGOO під керуванням 32-річного Григорія, жителя міста Кузнецовськ, який їхав в зустрічному напрямку, виїхати на зустрічну смугу руху задля уникнення зіткнення. В момент маневру водій автомобіля ВАЗ, повертаючись на свою смугу руху, врізався у правий бік автомобіля RENAULT KANGOO. Від удару RENAULT KANGOO зупинився на перехресті, а «Жигулі» по інерції продовжив рух, аж поки не вдарився об стовп».

– Під час зіткнення ВАЗ перекинуло на дах і кілька метрів несло юзом по дорозі. Зупинилось авто лише після зіткнення з електричною опорою. З автівок, які проїжджали поруч, люди кинулись на допомогу і поставили ВАЗ на колеса. Люди, що рятували постраждалих у ДТП, й самі отримали опіки від кислоти автомобільного акумулятора, – розповідав один із свідків події журналістам кузнецовського сайту 34400.

Внаслідок ДТП пасажир «Жигулів», 19-річний Роман, житель Сопачева, із закритою черепномозковою травмою, струсом головного мозку та забійними ранами спини та хребта був госпіталізований в травматологічне відділення Кузнецовської СМСЧ №3.

– Обидва водії були тверезими. Деталі, обставини та винуватці цієї дорожньо-транспортної пригоди ще встановлюються – розповів Володимир КИЛЮШИК, інспектор ВДАІ Кузнецовського МВ.

 

 

 

Фото із сайту 34400

 

У вас недостатньо прав для коментування.