HomeНовиниУ Вараші«Золота осінь» у Кузнецовську

«Золота осінь» у Кузнецовську

( 0 Votes )

26-27 жовтня 2013 року відділом у справах сім’ї та молоді та комітетом з фізичної культури і спорту міськвиконкому в лісовому масиві поблизу м.Кузнецовськ було проведено відкритий міський туристично-спортивний зліт «Золота осінь-2013».

У злеті взяли участь команди шкіл та позашкільних закладів міста, молодіжних громадських організацій, підліткових клубів, а також запрошені команди з Нової Рафаліки (всього понад 100 учасників).

 

Зліт проходив по двох основних напрямках: туристично-спортивний, конкурсна програма. В рамках злету було проведено екологічний вишкіл та акцію «До чистих джерел».

Конкурсна програма включала 8 конкурсів. Серед них: смуга перешкод, встановлення намету, розпалення багаття, стрільба з гвинтівки, конкурс вузлів, орієнтування, екологічний та конкурс бутербродів.

Серед 9 команд-учасників І місце посіла команда «Пласт», ІІ місце – команда «Ольбери-1» та ІІІ – місце «Ольбери-2». Команди-переможці та учасники, що показали кращі результати в особистому заліку, були нагороджені цінними призами та грамотами.

 

«Золота осінь» у Кузнецовську

 

 

(За матеріалами сайту kuznetsovsk-rada.gov.ua)

 

У вас недостатньо прав для коментування.