HomeНовиниУ ВарашіЛистопад новосіль у Кузнецовську

Листопад новосіль у Кузнецовську

( 0 Votes )

Листопад новосіль розпочався у Кузнецовську врученням ключів від квартири родині працівника Рівненської АЕС Дмитра Зінченка. Днями генеральний директор Рівненської АЕС Павло Павлишин разом із заступником міського голови Кузнецовська Юрієм Кравцом вручили ордер на квартиру Дмитру Зінченку. Дмитро є молодими спеціалістом та працює начальником зміни енергоблоку АЕС, його трудовий шлях на підприємстві розпочався у 1998 році в реакторному цеху після закінчення Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут».

Дружина Дмитра Марина також працює на РАЕС. Їх загальний стаж на рівненській атомній – тридцять років. Подружжя виховує двох дітей тринадцяти та семи років.

- Трикімнатна квартира загальною площею 60,7 кв.м., надана родині Зінченків на підставі спільного рішення адміністрації та профкому ВП «Рівненська АЕС» та протоколу громадської комісії з житлових питань виконавчого комітету міської ради, - коментує подію начальник житлового сектору ВП РАЕС Ольга Креденсир. - Нового помешкання, родина чекала з 2001 року, до цього Зінченки проживали у гуртожитку для малосімейних працівників.

Дмитро радіє, що житло вони отримали безкоштовно, з так званого вторинного ринку. Їхня нова квартира знаходиться в центрі міста поряд з будинком, де мешкають його батьки. Тож підростати діти Зінченків будуть у дворі, де свого часу грався і їх батько.

За тиждень ордери на квартири у новозбудованому будинку покращеного планування отримають ще 32 родини атомників. Тож професійне свято, яке енергетики відзначають 22 грудня, 33 родини кузнецовців святкуватимуть разом з новосіллями.

 

директор Рівненської АЕС Павло Павлишин разом із заступником міського голови Кузнецовська Юрієм Кравцом вручили ордер на квартиру Дмитру Зінченку

 УПРАВЛІННЯ ІНФОРМАЦІЇ ТА ЗВ’ЯЗКІВ З ГРОМАДСЬКІСТЮ РІВНЕНСЬКОЇ АЕС

 

У вас недостатньо прав для коментування.