HomeНовиниУ ВарашіНовини Кузнецовська від 6 листопада

Новини Кузнецовська від 6 листопада

( 0 Votes )

«Міс золота осінь - 2013»

31  жовтня  в актовій залі дитячої музичної школи Кузнецовська вже традиційно проходив міський конкурс «Міс золота осінь - 2013». Шість кращих представниць навчальних закладів міста демонстрували свої таланти в п’яти конкурсах: «Представлення», «Юна зірка», «Господарочка», «Коса-дівоча краса» та «Мода - 2013. Осінь Кузнецовська».

Звання «Міс золота осінь - 2013» отримала вихованка Будинку дитячої та юнацької творчості Кузнецовська Ірина Роюк, а віце-міс конкурсу стала вихованка Кузнецовської гімназії Ангеліна Пашко. Визначено також  чотирьох переможниць у номінаціях «Міс Чарівність», «Міс Грація», «Міс Творчість» та «Міс Оригінальність».

На толоку – усією громадою

Минулої п’ятниці на набережній річки Стир, у районі міського пішохідного мосту, проведено толоку по прибиранню території від сміття.  Ініціаторами проведення екологічної толоки стали депутати Кузнецовської міської ради та громадські організації міста.

Під час акції прибрано від сміття узбережжя річки Стир та висаджено близько 50 кленів, акацій, птилей, гібіскусів та лип.

Народний хор міста – призер всеукраїнського конкурсу

Народний хор центру дозвілля м. Кузнецовська став учасником VII Всеукраїнського фестивалю-конкурсу колективів народного хорового співу імені Порфирія Демуцького, який проходив у Києві 1-2 листопада. Колектив нагороджений дипломом другого ступеня.

До Кузнецовська завітають відомі волинські письменники

8 листопада 2013 року в міському центрі дозвілля «Лісова пісня» відбудеться творча зустріч громадськості міста з волинськими письменниками Володимиром Лисом і Надією Гуменюк та презентація їхніх нових художніх видань.

Нічна ДТП у місті

Нічна ДТП в Кузнецовську3 листопада 2013 року, близько першої години ночі, в Кузнецовську по вулиці Енергетиків трапилася дорожньо-транспортна пригода: водій автомобіля «MAZDA 626» 32-річний Олександр не впорався з керуванням авто та допустив виїзд на ліве узбіччя по ходу руху автомобіля з подальшим наїздом на придорожнє дерево.

У результаті ДТП постраждали водій та пасажир авто – 42-річний житель Володимирецького району Михайло, котрий отримав тяжкі тілесні ушкодження: політравми, ЗЧМТ, забій головного мозку, закритий перелом ключиці та ребер, травматичний шок.

Наразі і водій, і пасажир автомобіля «MAZDA 626»  перебувають на лікуванні у СМСЧ-3 міста Кузнецовськ.

 

 

Вікторія ГОРДІЄНКО

 

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.