HomeНовиниУ ВарашіНовини Кузнецовська

Новини Кузнецовська

( 0 Votes )

Благодійний фонд Миколи Сороки завітав у Кузнецовськ

27 грудня 2013 року представники Рівненського обласного благодійного фонду Миколи Сороки Ольга Сорока та Андрій Ковальов привітали з Новим роком та Різдвом Христовим вихованців НВК №1, ДНЗ №2, шкіл №3, №4 та вручили подарунки, які приготували англійські сім’ї.

Діти і працівники закладів радо зустрічали гостей і дякували представникам фонду за новорічні дарунки. Вихованці з цікавістю розглядали запаковані яскраві коробки і хотіли швидше їх розкрити. Подарункові коробки містили в собі різноманітні м’які іграшки, в’язані шапочки та рукавички, зошити для малювання й записники, пазли, м’ячики, олівці, засоби гігієни (мило, зубна щітка, рушнички) та багато іншого. В деякі з них були вкладені фото з новорічним привітанням анлійської родини, що готувала пакунок.

Благодійний фонд планує привітати кожну дитину міста Кузнецовська, віком до 12 років.

Управління освіти виконавчого комітету Кузнецовської міської ради висловлює щиру вдячність Миколі Петровичу Сороки за привітання та настрій, який отримали діти і працівники.

 

Новорічне свято в реабілітаційному центрі

25 грудня в комунальному закладі «Кузнецовський міський центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів» відбулося Новорічне свято. Дітей та молодь вітали Дід Мороз, Снігурочка та казкові герої. 

Вихованці Центру декламували вірші, водили новорічні хороводи, веселилися під час ігор та розваг. Кожен з них намагався реалізувати свої здібності та можливості, проявити свій неповторний талант. 

У гості до дітей на свято завітали вихованці підліткового клубу профкому ВП РАЕС (керівник М.В.Карповець). Своїми вокальним номерами Х.Зосимчук, М.Усата та М.Синиця створили дітям та молоді святковий настрій та позитивну атмосферу. 

І, як годиться, наприкінці свята діти отримали новорічні подарунки від Діда Мороза, які придбала йому профспілкова організація ВП РАЕС (директор ВП РАЕС П.Я.Павлишин, голова профкому І.Мельник). 

Усіх присутніх на святі дітей, молоді, батьків, працівників Центру з наступаючим Новим роком привітала депутат міської ради, голова асоціації «Надія» З.Матвієнко та директор Центру Н. Федінчик

 
 Свято більярду «Більярдний weekend»

Завершення більярдного сезону 2013 року у місті ознаменувалося проведенням Кузнецовською міською федерацією спортивного більярду свята «Більярдний weekend», яке нещодавно відбулося у клубі «Піраміда».

Програма свята була вкрай насиченою. Вісімка найкращих більярдистів міста за рейтингом КМФСБ розіграли призові місця у змаганнях з парної та динамічної піраміди.

 У півфіналах пара гравців Антон ДЄДУЛ та Юрій МИХАЛЬЧУК у драматичному поєдинку перемогли (2-1) парну команду Віктор БОСИК - Сергій ПРОФАТІЛОВ. Другий півфінал виявився не менш напруженим. Олександр ГРИЦЮК та Ігор МАКСИМЮК здолалии з рахунком 2-0 Олександра ЮДІНА та Михайла АСІРЄЄВА.

 У матчі за третє місце В.БОСИК та С.ПРОФАТІЛОВ (2-1) перемогли О.ЮДІНА та М.АСІРЄЄВА.

 Переможцем турніру стала пара О.ГРИЦЮК та І. МАКСИМЮК, які з рахунком 2-0 здолали пару ДЄДУЛ – МИХАЛЬЧУК.

 Вперше у місті відбулися змагання з динамічної піраміди – різновиду гри, у якій битком слугує кольорова куля.

 Турнір відбувався по звичній олімпійській системі з вибування після другої поразки. Здобувши по дві перемоги у перших турах до півфіналу вийшли Віктор БОСИК та Олександо ГРИЦЮК, із нижньої сітки, із однією поразкою, до них приєдналися Ігор МАКСИМЮК та Юрій МИХАЛЬЧУК.

 Гравці, які були напарниками у змаганнях парної піраміди стали суперниками у фіналі «динаміки». У наднапруженому та нервовому поєдинку Олександр ГРИЦЮК у «контровій» партії переміг Ігоря МАКСИМЮКА.

 Третє місце посіли Віктор БОСИК та Юрій МИХАЛЬЧУК.

 У цей день численні глядачі мали змогу спостерігати не тільки захоплюючі поєдинки «еліти» місцевого більярду, а і взяти участь у різноманітних більярдний конкурсах. Кожна вдала чи невдала спроба учасників зустрічалася сплеском емоцій. Слід відзначити, що відповідно до положення гравці з першої вісімки рейтингу участі у конкурсах не брали.

Переможці більярдних баталій були нагороджені від імені міської федерації спортивного більярду грамотами та призами.

 Окрім того, організатори нагородили переможця та призерів чемпіонату міста 2013 року з більярду за підсумками трьох рейтингових турнірів. Перше місце у рейтингу КМФСБ посів ЮРІЙ МИХАЛЬЧУК, друге – Антон ДЄДУЛ, третє, за рівної кількості балів, поділили Олександр ГРИЦЮК та Віктор БОСИК.

У наступному році федерація планує проводити турніри щокварталу з різних дисциплін піраміди. Тож запрошуємо усіх бажаючих взяти у них участь.

Кузнецовська міська федерація спортивного більярду

 

Джерело:  www.kuznetsovsk-rada.gov.ua

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.