HomeНовиниУ ВарашіНовини Кузнецовська від 26 лютого

Новини Кузнецовська від 26 лютого

( 0 Votes )

28 лютого пройде 40 сесія Кузнецовської міської ради шостого скликання. Відповідне ропорядження підписав в.о. міського голови Ігор Куц. Цього дня депутати планують розглянути близько 20 питань порядку денного, зокрема заслухати звіт щодо виконання бюджету м. Кузнецовськ за 2013 рік, внести зміни до бюджету м. Кузнецовськ на 2014 рік, затвердити Програму економічного і соціального розвитку міста Кузнецовськ на 2014 рік, затвердити Правила благоустрою території міста Кузнецовськ та розглянути ряд «земельних» питань.

Вулиці Кузнецовська назвуть на честь Героїв Майдану

24 лютого 2014 року зареєстровано проект рішення «Про присвоєння назви вулицям міста Кузнецовськ». Як стало відомо з тексту цього документу, з метою вшанування пам’яті загиблих активістів Майдану та учасників мирних акцій протесту в м. Києві планується вулицю між майданом Незалежності та мікрорайоном Вараш назвати вулицею Героїв Майдану, а вулицю по мікрорайону Перемоги (від вулиці Лесі Українки до дороги Рівненської) -- вулицею «Небесної сотні». Даний проект рішення кузнецовські депутати розглядатимуть під час 40-ї сесії міської ради 28 лютого.

Вулиці міста патрулюють загони самооборони

24 лютого відбулася спільна нарада з правоохоронними органами, представниками міської влади та народної самооборони міста. Про це інфорує сайт Кузнецовської міської ради.

За результатами обговорення вирішено взяти під особливий контроль виконання рішення міської ради від 28 жовтня 2011 року №220 щодо обмеження продажу алкогольних напоїв у торговельних закладах міста після 23.00 години. Крім того, прийнято рішення про патрулювання вулиць міста силами патрульно-постової служби спільно з представниками загону самооборони. 

У Кузнецовську діє «Правий сектор»

20 лютого під час проведення міського мітингу на майдані Незалежності до кузнецовців звернувся депутат міської ради Кузнецовська, працівник Рівненської АЕС, керівник міської організації Українська Національна Асамблея (УНА-УНСО), координатор «Правого сектору» у місті Кузнецовськ Олександр Мосійчук.

«Звертаюсь до чоловіків в місті, адекватних, виважених та боєздатних, про необхідність за даної ситуації в країні зголошуватись до лав самооборони з метою в разі необхідності, яка може виникнути без попередження, дати гідну й адекватну відсіч втручанню ззовні», – закликав він мешканців Кузнецовська. 

"В місті очікуються провокації у зв’язку з важливим стратегічним й охороняємим об’єктом. Всі місцеві розуміють важливість спокою в місті й водночас ризикованість щодо прояву провокацій. Тому треба бути готовим в разі втручання ззовні задля дестабілізації ситуації”, – охарактеризував Олександр ситуацію в місті. 

 

мітинг у Кузнецовську на майдані Незалежності

Фракцію Партії регіонів у Кузнецовській міській раді розпущено

 

Заява про розпуск фракції Партії регіонів в міській раді надійшла від депутатів Віктора Москалика, Ольги Ципан та Володимира Афанасьєва. Про це на Дні депутата повідомив в.о. міського голови Ігор Куц.

Станиці кузнецовського пласту – 16!

Днями молодіжна  громадська організація “Станиця Кузнецовськ Пласту – національної скаутської організації України” відзначила свій черговий день народження. Ось вже 16 років поспіль пластуни у Кузнецовську на чолі із Сергієм Коваленасом ставлять собі за ціль виховання добрих громадян та провідників українського суспільства, сприяють всебічному патріотичному вихованню молоді на засадах християнської моралі та плекають серед молоді розуміння української історії, культури та національних традицій.

 

Станиці кузнецовського пласту – 16!

 

У бібліотеці – виставка портретів Тараса Шевченка

З нагоди 200-річчя від дня народження великого Кобзаря працівники читального залу центрального відділу обслуговування організували виставку портретів Тараса Шевченка, на якій представили роботи жителів міста.

Ще ряд заходів, приурочених дню народження великого сина українського народу, відбудеться у місті наступного тижня, зокрема літературно-мистецьке свято «Шлях до Тараса»,  творчий вечір «Тарас Шевченко та музика народної душі», тематичний вечір «Шевченко і Рівненщина» та вистава Рівненського обласного українського музично-драматичного театру за творами Т.Г. Шевченка «Та не однаково мені».

До Кузнецовська завітав Сергій Синюк

До Міжнародного дня рідної мови в центральному відділі обслуговування міської бібліотеки провели зустріч з Сергієм Синюком. Усі шанувальники сучасного літературного слова мали нагоду поспілкуватися з відомим письменником, дослідником, бардом, членом Національних спілок письменників та журналістів України й  у дружньому колі поділитися враженнями від прочитаних книг.

У місті перенесено ряд заходів

Анонсований у Кузнецовську на початок березня концерт відомого українського гурту «ТІК» перенесено. Концерт, який має відбутися в рамках «Великого туру маленькими містами», пройде у місті 30 березня. Також у звязку із подіями в країні перенесено на інші дати показ вистави «Суперники» Рівненського обласного академічного українського музично-драматичного театру та ще ряд заходів, організованих місцевим Палацом культури.

Вікторія ГОРДІЄНКО

 

Матеріали по темі:


 

 

У вас недостатньо прав для коментування.