HomeНовиниУ ВарашіНовини Кузнецовська

Новини Кузнецовська

( 0 Votes )

24 березня 2014 року  відбулася чергова оперативна нарада при в.о. міського голови  Ігорю Куцу за участю керівників підприємств, організацій та установ міста. Про це інформує сайт Кузнецовської міської ради.

З інформації, оголошеної керівниками підприємств, установ та організацій міста під час проведення оперативної наради стало відомо таке:

- за минулий тиждень у місті зареєстровано одне пошкодження автомобіля, три крадіжки,  два шахрайства  та задокументовано три злочини, пов’язані з незаконним зберіганням наркотичних речовин. Крім того, у місті посилено охорону громадського порядку за участю піших та автопатрулів;

- на період тимчасового потепління задля економії коштів буде знижено  температуру в тепломережі до 70 градусів;

- ДЗ «СМСЧ-3 МОЗ України» розпочав підготовку до проведення акредитації; 

- у зв’язку зі стійкістю епідемпорогу  карантинні заходи у місті продовжено до 1 квітня;

- станом на 23 березня до місцевого бюджету надійшло 14 млн.714,4 тис. грн. або 92%. Цими днями відбувається декларування громадян міста.

 

Скликано 42-у сесію міської ради

28 березня 2014 року відбудеться 42-а сесія Кузнецовскої міської ради. Відповідне розпорядження підписав в.о. міського голови Ігор Куц. До порядку денного сесії рекомендовано внести близько 20 питань, зокрема про погодження місця під спорудження пам’ятного знаку Героям Майдану; про заслухання інформації начальника Кузнецовського МВ УМВСУ Олега Кульбашного про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності на території міста, внесення змін до окремих рішень міської ради та розгляд земельних питань; про звіт директора КМКП Романа Саушкіна про роботу Кузнецовського міського комунального підприємства за 2013 рік та депутатські запити і звернення. Цього ж дня планується розглянути проект рішення "Про продовження контракту директору Кузнецовського міського комунального підприємства" терміном на 5 років.

 

Підписано Меморандум про порозуміння та співпрацю

21 березня 2014 року в залі засідань виконавчого комітету Кузнецовської міської ради представниками органів місцевого самоврядування, політичних партій та громадських організацій підписано меморандум про порозуміння та співпрацю. «Усвідомлюючи свою відповідальність перед територіальною громадою Кузнецовська, в умовах вкрай складної та напруженої суспільно-політичної ситуації в Україні, через наявну можливість впливу зовнішніх ворожих сил для дестабілізації спокою в Кузнецовську, що несе безпосередню загрозу нормальній роботі потенційно небезпечного об’єкту -- ВП «Рівненська АЕС», інших підприємств, установ, організацій міста, ми, уповноважені представники органів місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій міста, політичних партій та громадських організацій… заявляємо про об’єднання зусиль задля продовження розвитку нашого міста та спільного вирішення нагальних проблем життєзабезпечення Кузнецовська. На період до оголошення дати наступних місцевих виборів сторони не проводитимуть активної політичної агітації за власні політичні проекти чи іншу діяльність із застосуванням так званого «чорного піару», що може дестабілізувати ситуацію в місті Кузнецовськ, а будуть оперативно співпрацювати у вирішенні проблемних питань життєдіяльності міста», -- зазначено в тексті Меморандуму.

 

У місті триває обмеження на продаж алкоголю

Враховуючи суспільно-політичну ситуацію в Україні, у місті обмежено продаж алкогольних напоїв з 22 години 00 хвилин до 08 години 00 хвилин на термін до 30 березня 2014 року. 

 

В.о. міського голови відповів на запитання журналістів

20 березня 2014 року в.о.міського голови Кузнецовська Ігор Куц відповів на актуальні запитання журналістів та розповів про засідання координаційного штабу при Кузнецовській міській раді, котре відбулося 17 березня 2014 року.

"Під час засідання розглянули питання про забезпечення засобами індивідуального захисту населення міста, стале функціонування об’єктів життєзабезпечення, стан матеріальних ресурсів, необхідних для запобігання та реагування на надзвичайні ситуації, готовність мережі спостереження і лабораторного контролю до постійного радіаційного та хімічного спостереження, також дані про можливість розміщення евакуйованого населення та його всебічного забезпечення. Окрім того, виконавчим комітетом Кузнецовської міської ради виконано ряд важливих робіт. Так, було перевірено належне функціонування спеціальної локальної та об’єктових систем оповіщення; проведено додаткові заходи щодо приведення у готовність захисних споруд цивільного захисту до використання за призначенням; уточнено розрахунки укриття населення та порядок заповнення захисних споруд цивільного захисту; уточнено склад штабів з ліквідації надзвичайних ситуацій, евакуаційних органів та плани евакуації населення»,  -- зазначив Ігор Куц. Також він розповів журналістам про покращення криміногенної ситуації в місті у зв’язку зі щоденним патрулюванням вулиць міліціонерами разом із добровольцями «Народної самооборони» та наголосив на тому, що ситуація у Кузнецовську знаходиться під абсолютним контролем з боку влади.

 

Визначено переможця у динамічній піраміді

15-16 березня відбувся І рейтинговий турнір з динамічної піраміди в залік чемпіонату міста з більярду 2014 року. Змагання організовані Кузнецовською міською федерацією спортивного більярду за підтримки більярдного клубу «Піраміда». 

Груповий етап змагань подарував багато цікавих і напружених партій та несподіваних результатів. Вісімка найкращих продовжила змагання у «швейцарці». А в напівфіналах з однаковим рахунком 2-1 В.Босик переміг А.Дєдула, а І.Максимюк -- чемпіона останнього турніру О.Грицюка. 

У зустрічі за третє місце зустрілися срібний та бронзовий призери минулорічного підсумкового рейтингу КМФСБ Антон Дєдул та Олександр Грицюк. Долю зустрічі вирішила остання партія, яка закінчилася з рахунком 8-7 на користь Антона. У фінал змагань вийшли неодноразові призери міських турнірів В.Босик та І.Максимюк. 

Гра вдалася: шальки терезів схилялися то в одну, то в іншу сторону. Витончені «свояки» та «чужі» з руки змінювалися вдалими відіграшами. Один з найстабільніших гравців Віктор Босик показав свою впевнену і точну гру, але, напевне, в цей вечір його суперник хотів перемогти більше. Отже, у динамічній піраміді визначено нового чемпіона – ним став Ігор Максимюк. 

"Хочу подякувати учасникам змагань за подаровані глядачам незабутні моменти більярдного дійства та побажати і надалі через посилені тренування удосконалювати психологічну стійкість та спортивну майстерність. На мою думку, за рівнем гри це був один з найсильніших турнірів за всю історію більярдного спорту міста", -- зазначив голова Кузнецовської міської федерації спортивного більярду Сергій Якубишин.

 

Місцевому підприємцю та депутату пошкодили автомобіль

Увечері 22 березня поблизу взуттєвої майстерні (мікрорайон Перемоги) невідомі облили речовиною, схожою на розчинник для зняття фарби,  кроссовер "Honda CR-V"  місцевого підприємця, депутата Кузнецовської міської ради Миколи Пешка.  На автомобілі з лівого боку пошкоджено лакофарбове покриття.

Як стало відомо, того дня чоловік припаркував свій автомобіль на проїжджій частині дороги, поблизу власної взуттєвої майстерні. Вікна даного приміщення виходять на місце паркування, втім, пошкодження свого авто підприємець помітив не одразу. На місце події оперативно прибули викликані депутатом співробітники міліції на чолі з начальником Кузнецовського МВ Олегом Кульбашним

"Відомості про дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.194 КК України -- умисне знищення або пошкодження чужого мйна… Обставини події та сума нанесеного збитку наразі встановлюються", - повідомили в Кузнецовському МВ УМВС.

Вікторія ГОРДІЄНКО

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.