HomeНовиниУ ВарашіНовини Кузнецовська за тиждень

Новини Кузнецовська за тиждень

( 0 Votes )

4 квітня, під час проведення другого пленарного засідання 42-ї сесії Кузнецовської міської ради, народні обранці одноголосно підтримали звернення депутата міської ради Олега Андрощука до начальника управління Державної міграційної служби у Рівненській області Лідії Драпчинської щодо розгляду можливостей надання послуги з оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон безпосередньо у місті Кузнецовськ.

«На даний час для мешканців міста Кузнецовська оформлення необхідних документів для видачі паспорта громадянина України для виїзду за кордон можливе лише в управлінні державної міграційної служби у Рівненській області, що розташоване у м. Рівному, та Сарненському районному відділі управління Державної міграційної служби у Рівненській області. У Сарненському районному відділі УДМС у Рівненській області прийом документів на оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон від жителів м. Кузнецовськ провадиться лише 2 рази на тиждень. У ці ж дні, крім мешканців м. Кузнецовськ, провадиться прийом документів і від інших мешканців районів області. Враховуючи те, що населення м. Кузнецовськ складає 42 тис. осіб, з метою надання адміністративних послуг за місцем проживання громадян, Кузнецовська міська рада просить Вас розглянути можливість надання послуги з оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон безпосередньо у м. Кузнецовськ», йдеться у зверненні.

Крім того, депутатами розглянуто чотири питання і з трьох прийняті відповідні рішення, зокрема затверджено структуру органів міськради, загальну чисельність працівників апарату управління та положення про управління освіти виконавчого комітету Кузнецовської міськради.

Питання «Про внесення змін в установчі документів КП «Прес-центр Кузнецовської міської ради» не набрало потрібної кількості голосів.

 

Діти Кузнецовська – за мир в Україні!

7 квітня на площі біля Кузнецовської міської ради було людно: тут зібралися близько сотні дітлахів, вихованців міських підліткових клубів зі своїми наставниками, друзями та батьками, аби долучитися до флешмобу на тему «Діти Кузнецовська за мир в Україні». 

 Ми запросили своїх вихованців та їхніх батьків  долучитися до акції, яка покаже всьому світу, що ми за мир, а наше місто – за мирну єдину Україну», – каже директор МЦ СССДМ Пашко. – Діти на знак єдності та неподільності нашої країни намалювали державну карту України у синьо-жовтих кольорах та відобразили у 104 малюнках (відповідно до кількості загиблих героїв на Євромайдані в Києві) свої дитячі мрії, сподівання та надії.     

Усі учасники флешмобу отримали солодощі, придбані за кошти депутатів Кузнецовської міської ради Валерія Воляніна, Наталії Грохольської, Любові Сусь, Світлани Пашко та директора КП «Прес-центр» Валентини Левицької.

Діти Кузнецовська – за мир в Україні!
 
Діти Кузнецовська – за мир в Україні!

 

Зробимо Україну чистою!

12 квітня 2014 року Кузнецовськ приєднається до четвертої Всеукраїнської акції «Зробимо Україну чистою!». Загалом цього року до найбільшого прибирання країни організатори планують залучити більше 800 населених пунктів та 200000 учасників удвічі більше, ніж минулого року, та в десять разів більше, ніж чотири роки тому, під час першого всеукраїнського прибирання. 

Акція «Зробимо Україну чистою!» є частиною всесвітнього руху «Let's do it world!», який виник у 2008 році в Естонії і в якому бере участь понад 7000000 людей у 96 країнах світу. Уже четвертий рік поспіль ініціатива «Зробимо Україну чистою!» об’єднує українців, які хочуть звільнити своє життя від сміття назавжди. Кількість людей, які долучаються до прибирання, зростає кожного року в геометричній прогресії.

Запрошуємо кузнецовців до участі в акції 12 квітня 2014 року (збір о 13:00 за ЗОШ №4), адже бути екологічно свідомим сьогодні не лише модно та корисно, а ще й досить вигідно! Вкладаючи в чисте довкілля свої зусилля, кожен робить внесок у своє майбутнє та майбутнє свого бізнесу. Нам приємно сьогодні свідчити про те, що завдяки нашій спільній справі рік за роком ми поступово сприяємо переходу споживацької поведінки людини до раціональної, екологічно свідомої та виваженої, спрямованої на збереження чистого та сталого довкілля, кажуть координатори акції.

Між тим, у Кузнецовську цьогоріч вже пройшло чимало акцій, спрямованих на озеленення та прибирання нашого міста.  29 березня проведено загальноміську толоку «Україна єдина!», а впродовж першого весняного місяця спільними зусиллями кузнецовців проведено ще кілька подібних акцій. 8 квітня у кузнецовському НВК №1 діти спільно зробили ще чистішою територію закладу та висадили чимало квітів, кущів та дерев.

Добрі справи для рідного міста слід починати робити власними руками. Тут ростуть і навчаються наші діти. Для того, щоб зробити місто чистішим та зеленішим, не потрібно багато часу, головне – не бути байдужим, розповідають учасники заходу.

12 квітня 2014 року Кузнецовськ приєднається до четвертої Всеукраїнської акції «Зробимо Україну чистою!»
 

Вікторія ГОРДІЄНКО

Матеріали по темі:

 

У вас недостатньо прав для коментування.