HomeНовиниУ ВарашіЛауреатами премії "Інтелект-2014" стали четверо учнів Володимиреччини

Лауреатами премії "Інтелект-2014" стали четверо учнів Володимиреччини

( 0 Votes )

Стали відомі імена лауреатів цьогорічної премії «Інтелект-2014», яку вручили у Кузнецовську, започаткованої головою благодійного фонду «Наш край» Василем Яніцьким. Перше місце і премію в розмірі 1200 грн. отримає девятикласник Кузнецовської гімназії Микола Зектер, а дві другихпо 1000 грндесятикласники цієї ж гімназії Анастасія Ковальчук та Тарас Гаврилюк.

Цього року премія «Інтелект» вручатиметься уже вчетверте. Вручається вона учням 9-10 класів за найвищі здобутки в обласних олімпіадах та різноманітних наукових конкурсах. У попередні роки її лауреатами були Юлія Почтар, Тетяна Мельник, Ірина Ляхіна, Юлія Горайчук, Петро Мельник, Тетяна Татусь, Вікторія Ляшик, Юлія Турчинська та Тетяна Лихацька. Більше десятка школярів отримали заохочувальні премії.

- Події останніх місяців показали, що майбутнє України – за молодими, активними, розумними і патріотичними людьми. Дуже хочеться, щоб наші випускники не їхали за кордон, а знаходили застосування своїм знанням і навичкам тут, у своєму краї. Зараз час великих змін, передусім – у суспільстві і в нашій свідомості. Майдан показав, що разом ми можемо багато, і молодь тут відіграла вирішальну роль, відкривши світу нове обличчя нової України. Я вірю, що пройде небагато часу, і ми будемо пишатися і нашим краєм, і нашою державою. А поки що – я радий підтримати наших юних і талановитих школярів, які зовсім скоро визначатимуть наше завтра, - зазначив ініціатор премії, голова благодійного фонду «Наш край» Василь Яніцький.

  На фото зправа наліво: представник фонду Михайло ГЕРАСИМЧУК нагороджує Світлану МАМЧИЦЬ (Рафалівська ЗОШ), Софію ДЯКОВУ (Володимирецький колегіум), Катерину БУБКУ (колегіум) та Ганну БОВУ (колегіум).

На фото зправа наліво: представник фонду Михайло ГЕРАСИМЧУК нагороджує Світлану МАМЧИЦЬ (Рафалівська ЗОШ), Софію ДЯКОВУ (Володимирецький колегіум), Катерину БУБКУ (колегіум) та Ганну БОВУ (колегіум).

Джерело: vse.rv.ua

 

У вас недостатньо прав для коментування.