HomeНовиниУ ВарашіНовини Кузнецовська за тиждень

Новини Кузнецовська за тиждень

( 0 Votes )

Завершила роботу 44 сесія міської ради

12 червня відбулося друге пленарне засідання сорок четвертої сесії Кузнецовської  міської ради під головуванням  в.о. міського голови, секретаря міської ради Ігоря Куца. Участь у роботі сесії взяли 25 депутатів, а до порядку денного пленарного засідання  було внесено 22 питання.

Значна частина питань стосувалася регулювання земельних відносин, зокрема, встановлення орендної плати за користування земельними ділянками та поновлення договорів оренди земельних ділянок.  Окрім того, цього дня депутати внесли зміни до бюджету міста на 2014 рік; надали  згоду на передачу  державного майна у комунальну власність  територіальної громади  міста (гуртожитку за адресою м.Кузнецовськ, м-н Перемоги, буд. 24); надали згоду  на  передачу державного майна у комунальну власність  територіальної громади  міста (гуртожитку за адресою м.Кузнецовськ, м-н Перемоги, буд. 21).

Ольбери вшанували пам'ять полеглих

"Кузнецовська міська дитяча громадська організація "Ольбери" вшанувала пам'ять хлопців, які загинули за свободу України 14 червня 2014 року. Героям Слава!", йдеться у повідомленні у групі організації в соцмережі.

Поминальні свічки, запалені юними кузнецовцями поблизу міського Палацу культури цього дня засвідчили: молоде покоління українців хоче жити у єдиній незалежній країні,  щоб ніхто і ніколи не проливав кров за її волю.

 

 У Кузнецовську пройде «Свято морозива»

Відповідно до розпорядження в.о. міського голови Кузнецовська затверджено план заходів та програму з відзначення 18-ї річниці Конституції України та Дня молоді.

Так, 27 червня 2014 року у Палаці культури ВП «РАЕС» пройде урочисте засідання та святковий концерт, присвячені 18-й річниці Конституції України.

У неділю, 29 червня, День молоді місто відзначатиме цілим рядом різноманітних заходів. У пляжній зоні річки Стир відбудуться змагання з пляжного футболу та паркового волейболу, на стадіоні «Ізотоп» буде проведено спортивні змагання з велосипедного спорту та чемпіонат Рівненської області з футболу. Гратимуть ФК «Ізотоп» (м.Кузнецовськ) та ФК «Садове» (с.Садове). А у міському Парку культури та відпочинку відбудеться свято морозива від фірми «Рудь» та дискотека для всіх поколінь.

Окрім того, цього дня у рамках міського фестивалю «Молодь активна, творча, спортивна» пройде ще ряд заходів: концертна програма «Таланти твої Кузнецовськ»; спортивно-розважальна програма «Козацькі забави»; показові виступи з велосипедного спорту та розважальна програма  «Караоке на майдані».

вихованка гуртка фольклорної пісні «Серпанок» Анастасія ТимецьВихованка БДЮТ могла стати «диво-дитиною»

Директором Української федерації творчих дитячих колективів Людмилою Савенко, вихованка гуртка фольклорної пісні «Серпанок» (керівник Світлана Дмитрівна Тиндик) Анастасія Тимець представлена на здобуття премії «Диво-дитина-2014» за досягнення у вокальних конкурсах та фестивалях, – інформує сайт БДЮТ.

До прикладу, 2013-2014 навчальний рік став найбільш плідним для Насті Тимець. Юна співачка взяла участь у 5 конкурсах. Серед перемог – 2 місце у сольному співі на 4 Всеукраїнському фестивалі дитячих творчих колективів «Діти сонця»; 1 місце на конкурсі естрадної пісні «Зимові зустрічі» м. Львів; дипломант конкурсу «Різдвяна зіронька-2014» м. Мукачеве; ввійшла в трійку кращих виконавців на благодійному концерті Всеукраїнському фестивалі мистецтв «На крилах творчості»; 2 місце у Всеукраїнському вокально-хореографічному конкурсі «Твій шанс» м. Луцьк тощо.

На жаль, дівчинка конкурсу не виграла. 

Відзначили дільничних інспекторів

За вагомий внесок в забезпечення громадського правопорядку, добросовісне виконання службових обов’язків та з нагоди Дня дільничного інспектора міліції в.о.міського голови Ігор Куц розпорядився нагородити грамотою виконавчого комітету міської ради Володимира Сильвестровича Дерев’янчука – пенсіонера органів внутрішніх справ; Леоніда Корнійовича Маринича – пенсіонера органів внутрішніх справ, голову ГО «Кузнецовська муніципальна варта»; Василя Павловича Полюховича – лейтенанта міліції; Ігора Мироновича Прийдуна – лейтенанта міліції.

Презентували нову книгу

15 червня 2014 року в читальній залі міської публічної бібліотеки відбулася презентація книги Петра Асауленка «Антонівка і Чаква – дві сестри». Автор книги розповів про задум написання книги та подякував громадському кореспонденту Тетяні Самойловій за допомогу у збиранні історичних фактів, які описані у книзі. Бібліотекарі і присутні ділились враженнями від нової книги, читали вірші автора, – інформує сайт бібліотеки.

 

Вікторія ГОРДІЄНКО

 

У вас недостатньо прав для коментування.