HomeНовиниУ ВарашіНовини Кузнецовська за тиждень

Новини Кузнецовська за тиждень

( 0 Votes )

Кузнецовський міст став синьо-жовтим

23 червня 2014 року громадські активісти Кузнецовська пофарбували міст через річку Стир у синьо-жовті кольори. До  патріотичного дійства, в ході якого споруду розмалювали у кольори національного прапора, долучилося  кілька десятків містян. Саме так діти й дорослі Кузнецовська висловили своє прагнення жити в єдиній, неподільній Україні.

 

Кузнецовський міст став синьо-жовтим

Вшанували пам’ять

20 червня, напередодні Дня скорботи і вшанування пам'яті жертв Великої Вітчизняної війни в Україні, в Кузнецовську відбувся мітинг та  покладання квітів до пам'ятного знаку «Жертвам Другої Світової війни». У мітингу взяли участь представники установ та організацій міста, працівники виконавчого комітету та громадськість міста. 

Перед присутніми виступили заступник міського голови Тетяна Сич  та голова ради ветеранів Кузнецовської міської організації ветеранів України  Ірина Кушнір.

На закінчення мітингу присутні вшанували хвилиною мовчання мільйони невинних жертв, яких забрала війна та поклали квіти до пам’ятного знаку.

На черговому засіданні МАКу читали казки

Днями в приміщенні юнацької бібліотеки відбулося чергове засідання Мистецької Асоціації Кузнецовська.

Голова МАКу Мирослава Воробей представила присутнім перспективну, молоду казкарку (нового члена МАКу) Марію Солтис-Смирнову. Творчий доробок молодої письменниці на сьогоднішній день становить близько 400 казок.

«Усі були раді зустрічі з такою цікавою особистістю, адже її казки незвичні, повчальні і зворушливі. А ще цього дня надзвичайно приємним сюрпризом присутніх порадувала лірична поетеса Лариса Сай, подарувавши свою нову збірку «Камертон серця», презентація якої відбудеться у вересні. З уст самої авторки прозвучали її нові вірші.

Бібліотекар відділу обслуговування м-ну Будівельників Г.Слобода провела літературний огляд книжкових новинок, які поступили до фонду бібліотеки. На завершення засідання В.Сухоносенко та А.Воскобойник зачитали свої вірші», – інформує сайт міської бібліотеки.

Підвищено тарифи на проїзд міським транспортом

19 червня 2014 року виконавчий комітет Кузнецовської міської ради прийняв рішення № 116 "Про встановлення тарифу на проїзд міським автомобільним транспортом".

Відтак було встановлено нові тарифи на проїзд міським автомобільним транспортом згідно із затвердженими маршрутами та розкладом руху в таких розмірах:

- маршрути №№ 1, 2, 3, 5 3 грн. (раніше проїзд цим маршрутом коштував 2 гривні)

- маршрут № 4 (Собор-РАЕС) 3,50 грн. (раніше – 2,50 грн.);

- маршрут № 4 (Автовокзал-Собор-Автовокзал) 3,00 грн. (раніше – 2 грн.);

- маршрут Собор-Залізнична станція (м.Кузнецовськ) 3,70 грн. (раніше – 2,50 грн.)

Діти віком від 7до 18 років оплачуватимуть за проїзд менше. Так, проїзд маршрутами №№1,2,3,4,5, та маршрутом «Собор – Залізнична станція» обійдеться їм у 2 гривні (раніше це коштувало 1 гривню).

Вікторія ГОРДІЄНКО

 

У вас недостатньо прав для коментування.