HomeНовиниУ ВарашіМолодь активна, творча, спортивна!

Молодь активна, творча, спортивна!

( 0 Votes )

В останню неділю червня  у місті, як і в державі загалом, відзначалося прекрасне, добре та радісне свято – День молоді. Значна частина молодих людей уже народилась у незалежній Україні і за ними майбутнє нашої держави. Водночас це свято і тих, хто завжди молодий душею та бере активну участь у громадському і політичному житті країни.

     Розпочалося свято  проведенням змагань з паркового волейболу та пляжного футболу. У змаганнях з пляжного футболу взяло участь п’ять команд ( «Вараш», «Молодь», в/ч А3420, «Таксі 22222» та в/ч 3045). У напруженій боротьбі перше місце здобула команда з символічною назвою «Молодь», друге -- команда «Таксі 22222», а третє у напруженому поєдинку з в/ч 3045 виборола команда «Вараш».

     Поруч із футбольним майданчиком проходили змагання з паркового волейболу, який зібрав 8 команд учасників (в/ч А3420, «Рідне місто», «Ветеран», «Торпедо», «Філа», «Апельсин», «Молодість», в/ч3045). У запеклій та цікавій грі, яку показали учасники змагань, перше місце здобула команда «Молодість», друге -- команда «Ветеран», а третє -- команда «Рідне місто».

Переможців та учасників змагань привітав і нагородив в.о. міського голови Ігор Куц. Крім традиційних призів, фірма «Імбекс» та ПП В.Гаврилюк відзначили учасників змагань заохочувальними призами.

     Неподалік від місця проведення аматорського пляжного футболу, на стадіоні «Ізотоп», розгорталися баталії професіоналів -- команд ФК «Ізотоп» (Кузнецовськ) та ФК «Садове» (Рівненський район). Після першого тайму рахунок залишався нічийним. Лише в середині другого тайму команда ФК «Ізотоп» після вдалої атаки повела з рахунком 1:0 і довела матч до перемоги. Юнаки ж святкували перемогу з рахунком 3:1.

Відразу по закінченню футбольного поєдинку у парку культури та відпочинку розпочався міський фестиваль «Молодь активна, творча, спортивна», який включав у себе концертну програму «Таланти твої, Кузнецовськ», спортивно-розважальну програму «Козацькі забави» та розважальну програму «Караоке на майдані».

     У концертній програмі свята свою майстерність у танці та вокалі показали колективи ПК ВП «РАЕС», БДЮТу, ЦД «Лісова пісня» та підліткових клубів.

Активно і весело відбулася спортивно-розважальна програма «Козацькі забави», де молодь виявляла свою вправність, силу, влучність та витримку. У підніманні гирі найсильнішим виявився Максим Ройко, а найбільш влучним у дартсу -- Олексій Петльовський. Не було рівних у рукоборстві Василю Базаці. Найкращим господарем виявився Дмитро Кінаш. А в конкурсі «Козацька трапеза» найспритнішим виявився Максим Христенко.

Переможці та призери змагань відзначені грамотами і нагороджені призами від  благодійного фонду Василя Яніцького.

     Свою вокальну майстерність мешканці міста показали у розважальній програмі «Карооке на майдані». Неперевершеним співаком, улюбленцем глядачів та переможцем став військовослужбовець, заступник командира в/ч А3420 Богдан Зелик. А необхідний реквізит для проведення програми надав усе той же фонд Василя Яніцького.

     Заходи частково фінансувалися з місцевого бюджету, але окрема подяка -- спонсорам, які, не залишиаючись осторонь, суттєво допомогли у проведенні свята. Це благодійний фонд Василя Яніцького, фірма «Імбекс» (директор Юрій Ткачук) і ПП Володимир Гаврилюк. Дякуємо також керівництву ВП «Рівненська АЕС» за загальноміських заходів та працівникам ПК ВП «РАЕС», відділу культури, управлінню освіти, комітету з фізичної культури та спорту виконкому Кузнецовської міськради, працівникам МЦ СССДМ, ЦД «Лісова пісня», Будинку дитячої та юнацької творчості та СМСЧ-3.

(Kuznetsovsk-rada.gov.ua).

 

У вас недостатньо прав для коментування.