HomeНовиниУ ВарашіШколярі завітали в гості до поліції (+фото)

Школярі завітали в гості до поліції (+фото)

( 0 Votes )

Останнього тижня навчання, перед канікулами Кузнецовський відділ поліції гостинно відчинив свої двері для учнів 4 класу Кузнецовської загальноосвітньої школи № 1.

Дітлахів чекала цікава розповідь про особливості роботи поліцейських, призначення та види спецзасобів, які використовують правоохоронці у службовій діяльності.

Було продемонстровано юним гостям бойовий арсенал, який знаходиться на озброєнні Кузнецовської поліції. Особлива увага школярів була прикута до характеристики зброї та засобів захисту. Кожен з присутніх мав змогу задати запитання, приміряти бронежилети, шоломи, потримати в руках гумові кийки та розібрати пістолет «Макарова» і автомат «АКС-74», спробувати та одягнути кайданки.

Наприкінці зустрічі поліцейські розповіли про правопорушення та злочини, які найчастіше скоюють діти, а також про відповідні покарання за ці злодіяння, закликали дітей слухатись батьків та вчителів, навчатись та виконувати домашні завдання. Також відповіли на всі запитання допитливої молоді щодо обладнання службового транспорту та несення служби співробітниками в цілому. Тож неабияке задоволення від взаємного спілкування отримали як діти, так і співробітники Кузнецовського ВП ГУНП в Рівненській області.

Зустріч справила на запрошених лише позитивні враження. Діти дякували правоохоронцям за цікаво проведений час, багато корисної інформації, та за те що вони побачили своїми очима процес роботи поліції.

 
 
 
 

 

Віта Яйченя, 

Кузнецовський відділ поліції Головного управління

Національної поліції в Рівненській області
 

У вас недостатньо прав для коментування.