HomeНовиниУ ВарашіВеликодні знижки від “Паркового містечка"

Великодні знижки від “Паркового містечка"

( 0 Votes )

Новобудови від «Паркового містечка» широко відомі далеко за межами міста енергетиків. Усе це завдяки новітнім технологіям , використаним у будівництві житлового комплексу. Будинки зводяться швидкими темпами і за своєю якістю лідирують на ринку новобудов Кузнецовська.

Сучасне просторе житло, особливо у наш час, є не просто потребою, а гострою необхідністю для кожної сімї. Але, на жаль, воно не завжди доступне.

Завдяки використанню сучасних технологій у поєднанні з неабияким  досвідом у будівельній сфері, житлова нерухомість від « Паркового містечка» не лише будується швидкими темпами, а й стає все доступнішою для широких верств населення. Тому, напевно, « Паркове містечко» і приваблює жителів Кузнецовська та навколишніх населених пунктів, адже тут кожен може підібрати для себе « квадратні метри».

Представники компанії забудовника завжди ідуть на зустріч клієнту: від системи розтермінування платежів при купівлі нерухомості в житловому комплексі до можливості часткового перепланування квартири за бажанням власника.

Ось і тепер аби потішити своїх клієнтів житловий комплекс « Паркове містечко» дарує Великодні знижки при купівлі нерухомості у новобудовах ІІ-ї черги. То ж потрібно поспішити аби вигідно придбати житло і вже наступні Великодні свята зустріти у власній квартирі.

тел. (098)23-00-400

 
 

У вас недостатньо прав для коментування.