HomeНовиниУ ВарашіУ Вараші взяли під варту досвідченого злодія

У Вараші взяли під варту досвідченого злодія

( 0 Votes )


 

 

Рівно десять днів на волі перебував зловмисник до того, як його взяли під варту за новий злочин у Вараші.

 

Близько 23-ї години 19 серпня до Варашського відділу поліції надійшло повідомлення місцевого приватного підприємця про крадіжку грошей із кіоску у Вараші.

Слідчо-оперативна група встановила, що у той час, коли продавець вийшла із кіоску, щоб поставити до холодильника напої, невідомий молодик умить зайшов усередину та викрав понад п’ятнадцять тисяч гривень із каси.

За дві години поліцейські розшукали і затримали зловмисника. Правоохоронці встановили, що 28-річний житель Млинівського району раніше неодноразово судимий за вчинення крадіжок та грабежів. 12 серпня він був звільнений із місць позбавлення волі за так званим «Законом Савченко». Однак додому не квапився: кілька днів погостював у товариша в Маневицькому районі Волинської області, а 19 серпня звідти пішки прийшов у Вараш. Грошей у чоловіка не було, тому покращити свій фінансовий стан вирішив добре знаним способом. Після викрадення грошей із кіоску зловмисник відразу «відсвяткував». Та не розрахувавши свої сили, заснув на лавці, де його й застали поліцейські. Поряд із чоловіком знаходився поліетиленовий пакет із «трофеями»: частиною викрадених грошей, спиртними напоями і недоїдками.

За фактом крадіжки розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Зловмиснику повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою. За скоєне йому тепер загрожує позбавлення волі від п’яти до восьми років.

 

Варашський відділ поліції

ГУНП в Рівненській області

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.