HomeНовиниУ ВарашіНовини Кузнецовська від 25 липня

Новини Кузнецовська від 25 липня

( 0 Votes )

17 липня у приміщенні Кузнецовської міської ради пройшло закрите засідання конкурсної комісії по конкурсному відбору кандидата на посаду директора комунального підприємства "Прес-центр Кузнецовської міської ради". Конкурсний відбір проходив уже традиційно за зачиненими дверима – представників ЗМІ не пустили до зали навіть на загальну бесіду з кандидатамиещодавно так само за зачиненими дверима обирали кандидата на посаду директора Кузнецовського міського комунального підприємства).

Загалом кандидатів  на посаду директора КП "Прес-центр Кузнецовської міської ради" було п'ять:  Анна Абдурашітова, Тетяна Козакевич, Валентина Левицька, Степан Молчан та Сергій Яковлєв – молоді люди віком до сорока років.

Кожен із претендентів у відсутність свого опонента виклав членам конкурсної комісії власне бачення перспектив розвитку міської газети та радіовісника, і після співбесід члени конкурсної комісії О.Макоєдов, А.Кніовець, М.Ковбасюк, М.Пешко та П.Грушевський (всі – депутати міськради) заходилися обговорювати виступи кандидатів.

У результаті рейтингового голосування конкурсною комісією визначено кандидатуру, яку рекомендуватимуть на посаду директора КП "Прес-центр Кузнецовської міської ради".  Це Валентина Левицька, котра отримала три з п'яти можливих голосів. Однак затверджувати цю кандидатуру на посаду будуть на сесії, розповів після засідання голова конкурсної комісії Олександр Макоєдов.

 

ДОПОМОЖІМО ДИТИНІ!

Андрію Затірці з Кузнецовська 16 років. Як і кожна дитина, котра опиняється в онковідділенні, Андрій рахував дні, коли поїде додому. Хлопець пройшов лікування лімфогранулематозу – вісім блоків хімії та опромінення. На жаль, зараз Андрій знову в лікарні. І важко уявити, які гіркі і тривожні думки зараз у його мами. Адже хвороба не відступила. Вона знову проявила себе, уразивши легені.

Андрій – єдина дитина в сім'ї. Його мама хлопця працює вчителем біології в одній з кузнецовських шкіл. Тато – водій маршрутки. Хлопець мріє стати лікарем і докладає всіх сил до здійснення своєї мрії. Але він знову лікується, і попереду – три важкі блоки протирецидивної хіміотерапії у Рівному та ауто-пересадка кісткового мозку у столичній лікарні «Охматдит». Лікування важке. Важлива кожна дрібничка. Тож треба вчасно купити ліки, пройти обстеження, підібрати донорів і перелити донорську кров.  Вартість лікування для батьків абсолютно непідйомна вони вже витратилися на попереднє лікування.

Просимо всіх жителів району і рідного для хлопця міста Кузнецовська відгукнутися на прохання про допомогу. Життя молодого хлопця залежить від того, чи будуть зібрані необхідні кошти на трансплантацію.

Телефони:

мама Людмила – (097) 297-68-85;

координатор Мар'яна Рева – (098) 452-69-16.

Реквізити для надання допомоги:

Найменування банку ПАТ КБ «Приватбанк».

№ рахунку 2924 4825 5091 00  (на ім'я мами Денисюк Людмили).

МФО 305299.

ЄДРПОУ 14360570.

Призначення платежу благодійна допомога на лікування дитини.

Не залишайтеся осторонь! Будь-яка ваша допомога може стати вирішальною для хлопця!

 

 

Тепер маємо й газову

Віднедавна розпочала роботу перша у Кузнецовську газова заправка. Розташована вона по вулиці Комунальній, на місці колишньої заправки УБ РАЕС.

– Наразі клієнтів у нас ще не так багато, однак спостерігаємо тенденцію до збільшення кількості користувачів, – розповідає оператор ЗС. – Спочатку ціна на газ була трошки вищою, але зараз вона складає 5,34 гривні за літр.

Черг біля новоствореної заправки наразі не спостерігається, однак завдяки темпам, якими розвивається ринок газового обладнання, можна припустити, що проблема нестачі клієнтів першої кузнецовської газової заправки – явище тимчасове.

  Вікторія ГОРДІЄНКО
 

У вас недостатньо прав для коментування.