HomeНовиниУ ВарашіПідсумки оперативно-службової діяльності Кузнецовького МВ за перше півріччя 2013 року

Підсумки оперативно-службової діяльності Кузнецовького МВ за перше півріччя 2013 року

( 0 Votes )

У першому півріччі 2013 року співробітниками Кузнецовського МВ УМВС вживалися заходи щодо стабілізації криміногенної обстановки в місті Кузнецовськ та Володимирецькому районі, а також виконанню вимог Президента України, Уряду та Міністерства внутрішніх справ України. Здійснювалися організаційно-практичні заходи по забезпеченню захисту конституційних прав і свобод громадянин, неухильного виконання Закону України «Про звернення громадян» та оперативного реагування на заяви і повідомлення громадян про вчинені кримінальні правопорушення.

До чергової частини Кузнецовського міського відділу надійшло та зареєстровано в журналі єдиного обліку 2275 заяв та повідомлень про кримінальні правопорушення та події (в середньому по області було зареєстровано 2170 заяв та повідомлень). За матеріалами Єдиного обліку прийнято рішення про внесення до Єдиного реєстру досудових розслідувань (ЄРДР) 683 кримінальних правопорушення, що становить 30% від зареєстрованих. В середньому по області цей показник становить 668 кримінальних правопорушень.  Також 1592 матеріали розглянуто відповідно до Закону України «Про звернення громадян». Співробітниками міськвідділу складено 1133 адміністративних протоколи на громадян за вчиненні адміністративні правопорушення.

За кримінальними правопорушеннями внесеними в ЄРДР, повідомлено про підозру у вчиненні 81 кримінального правопорушення (питома вага становить 23,1%).

Тяжких та особливо тяжких кримінальних правопорушень зареєстровано 140, що становить 21,2% від всіх зареєстрованих.

         Резонансними подіями за перше півріччя 2013 року можна назвати: крадіжки особистого майна громадян, спричинення тілесних ушкоджень, а також шахрайства по телефону, під час яких злочинці заволоділи значною сумою грошових коштів громадян.

         За півріччя працівниками міліції задокументовано 11 незаконних поводжень зі зброєю. У сфері обігу наркотичних засобів задокументовано 25 кримінальних правопорушень.

Важливим на сьогодні для працівників міліції є питання забезпечення громадського порядку та безпеки громадян. Міліція зробить все можливе, щоб громадяни могли безпечно проводити своє дозвілля.

Олег КУЛЬБАШНИЙ,

начальник Кузнецовського МВ

 

10 серпня начальник обласної міліції Василь Лазутко прийматиме громадян

 

В суботу, 10 серпня 2013 року, особистий прийом громадян Володимирецького району та міста Кузнецовська проводитиме начальник Рівненського обласного управління внутрішніх справ генерал-майор міліції Василь Іванович ЛАЗУТКО.

Початок прийому – 10:00 (Володимирецьке селищне відділення міліції);

12:00 – Жовкинівська сільська рада;

15:00 – Кузнецовський міськвідділ міліції

Телефон для довідок (03636) 2-10-02 або 102

Прес-служба Кузнецовського МВ.

 

У вас недостатньо прав для коментування.