HomeНовиниУ ВарашіБайк-парад у місті-супутнику РАЕС

Байк-парад у місті-супутнику РАЕС

( 0 Votes )

 

Міжнародний парад байкерів відбувся 3 серпня в Кузнецовську – місті-супутнику Рівненської АЕС. У восьме кузнецовський байк-клуб «Гориничі» приймав однодумців по захопленню з Києва, Дніпропетровська, Львова, Тернополя, Рівного, Луцька. Цього року гостями заходу стали й байкери з Росії та Білорусі.

Як прокоментував президент байк-клубу «Гориничі» Вадим Зеленін, захід відбувається за покликом душі, адже сам зміст цього захоплення передбачає своєрідне ставлення до зовнішнього світу. Спілкування з байкерами інших регіоноів, країн, проїзд спільною колонною, знайомство з новими містами, планування майбутніх зустріч – те, для чого мотоциклісти готові проїхати сотні кілометрів.

У Кузнецовську понад 30 учасників байк-параду відвідали інформаційний центр Рівненської АЕС. Під час екскурсії вони ознайомились з історією будівництва РАЕС та міста, принципом роботи атомної станції, оглянули етнографічну експозицію, на якій представлені предмети старовини та витвори художників, майстрів народної творчості краю.

У планах байк-клубу, за словами Вадима Зеленіна, провести груповий обїзд навколо Рівненської АЕС з метою пропагування культури поведінки на дорогах.

 

 
 
 
 


 

Управління інформації та зв’язків з громадськістю РАЕС

 

У вас недостатньо прав для коментування.