HomeНовиниУ ВарашіДень будівельника відзначили скромно, але весело

День будівельника відзначили скромно, але весело

( 0 Votes )

11 серпня у Кузнецовську відзначали професійне свято працівників будівництва і промисловості України.

 Напередодні, у суботу, на стадіоні «Ізотоп» пройшов турнір ветеранів футболу за участю команд «Авангард» (Рівне), «Кристал» (Володимирець), «Будівельник» (Кузнецовськ). А вже у неділю на мешканців міста чекав цілий ряд святкових заходів: фотовиставка «Ми будували місто і АЕС», виставка декоративно-прикладного мистецтва ветеранів-будівельників, урочисте зібрання, святковий концерт і фуршет для ветеранів будівництва міста.

 Після відзначення та нагородження кращих працівників будівельної галузі у «Палаці культури» концертна програма продовжилася на імпровізованій сцені міського Парку культури та відпочинку. Спершу ведучі кілька годин розважали дітлахів різноманітними конкурсами та змаганнями, а згодом розпочались народні масові гуляння для всіх кузнецовців. Свої пісні та танці кузнецовцям дарували вихованці студії танцю «Грааль» Зоряна Левкова, Юрій Савчук та весільні музики міста.

 

 
 

 

Як зазначали самі «винуватці торжества», – свято таки вдалося на славу.

Людмила, мешканка Кузнецовська, розповідає:

– Організація свята була на найвищому рівні. Ми прийшли сюди майже всією родиною, і кожен зміг знайти собі розвагу до душі. Діти стрибали на батутах і брали участь у конкурсах, а ми з чоловіком слухали чудові пісні та спілкувались із знайомими.

Олена, колишня працівниця одного із будівельних підприємств міста, ділиться:

– Дуже приємно, що під час святкування не забувають і про нас, колишніх будівельників. Сьогодні отримала масу привітань і гарних слів на свою адресу. І навіть потанцювати встигла – наша Зоряна співає так, що встояти на місці просто неможливо. Дякую організаторам за гарне свято, а всім будівельникам бажаю успіху і процвітання.

 

 
  

 Вікторія ГОРДІЄНКО

 

У вас недостатньо прав для коментування.