HomeНовиниВ РайоніПерший дзвоник в Мульчицькій школі (+фото)

Перший дзвоник в Мульчицькій школі (+фото)

( 0 Votes )

 

Пережили школи літні поточні ремонти та нарешті дочекалися своїх учнів –Перший Дзвоник пролунав всією Україною.

Не оминуло свято і Мульчицьку ЗОШ – свіжу та вражаючу своїми розмірами і оснащенням будівлю, яка цього року прийняла 54 першачки та має випустити 45 випускників.

Все за звичайним сценарієм – білі банти на дівчатах, благородні піджаки на хлопцях, першачки з цікавістю розглядають дійство, а тишу під час урочистої лінійки перериває лише клацання фотоапаратів та шелест букетів.

На святі була і представник від РДА, начальник відділу державного контролю та нагляду управління ветеринарної медицини у Володимирецькому районі Валентина Білоборода, яка привітала присутніх з початком нового навчального року, разом з директором школи Олександром Ярутою нагородила школярів за досягнення у навчанні та спорті.

Несміливим голосом прошепелявили наймолодші учні свої перші шкільні віршики, за що отримали символічні подарунки від одинадцятикласників, а батьки намагались сфотографувати кожен рух своїх чад.

І ніби все як завжди, а для головних героїв свята – все по-особливому – комусь вперше, а комусь – востаннє стояти на шкільній лінійці…

Та сумувати ніколи, попереду нові знання і нові досягнення!

До речі, говорячи про успіхи школи, директор Олександр Сергійович розповів, що попередні випускники майже всі пройшли ЗНО і вступили до вишів на державну форму навчання. Сучасне оснащення кожного кабінету дозволяє застосовувати новітні технології у навчанні, що, звісно, грає свою позитивну роль у отриманні учнями якісних знань. І профіль свій школа скоро отримає – діти будуть поглиблено вивчати біологію та екологію. Похвалився директор й камерами спостереження, що розташовані кабінетами початкових класів та коридорами. Архіви відеозаписів часто допомагають вирішити багато питань, тому тепер без відеоспостереження – як без рук. Просторі коридори, світлі кабінети… в такій школі і навчатись хочеться.

Що ж, школярі, як кажуть вам на шкільних святах, - в добру путь сміливими кроками!

 
 
 
 


Олена ВАСИЛЬЄВА

 

У вас недостатньо прав для коментування.