HomeНовиниВ РайоніСвято Першого дзвоника у школі №1

Свято Першого дзвоника у школі №1

( 0 Votes )

«Ми прийшли по знання!» –  так,  дружно й одноголосно, заявили директору Володимирецької школи  №1 Світлані Дуляницькій  її першокласники. Два класи, до тридцяти учнів у кожному,  поведуть  у світ  знань вчителі Віра Босик і Раїса Капітула. На першовересневій лінійці  завуч школи Людмила Тишковець поіменно зачитала прізвища та імена маленьких школяриків, які поповнили учнівську родину.

Як же на святі Першодзвоника, було все: і перший дзвоник, і пісні, і літературний монтаж, і вручення  першокласникам букварів, синіх та жовтих кульок, які  діти відпустили в осіннє небо.

                А ще директор школи похвалила учнів і педагогів за хороше навчання і роботу та разом із начальником  відділу  внутрішньої політики РДА Віктором Іщиком вручила похвальні грамоти кращим учням, переможцям олімпіад, наставникам.

                На урочистій лінійці прозвучало, що з 26  цьогорічних випускників 92 відсотки  вступили до вищих навчальних закладів на бюджетну форму  навчання. Практично весь випуск  здобуває  омріяну професію. Ця інформація – як настанова  сьогоднішнім 11-класникам, для яких  першовересневий  дзвоник  в стінах рідної школи пролунав востаннє.
 
 
 
 

Г. ШТЕРН. Фото автора.

На фото: фрагменти  Першого дзвоника.


 

У вас недостатньо прав для коментування.