HomeНовиниВ РайоніСтіна Облич: проект триває

Стіна Облич: проект триває

( 0 Votes )

Коли я побачила “Стіну Облич” в Черкасах, в першу чергу, уявила якою вона могла б бути у Володимирці, в моєму маленькому поліському містечку. Мені було приємно, що наш шановний мер відразу ж доброзичливо відізвався на мою пропозицію встановити таку архітектурну пам’ятку і прикрасити наше місто, пообіцявши всіляко сприяти подальшому розвитку проекту. Також мене щиро підтримали наші заклади освіти в особах директорів та вчителів, також пообіцявши обов'язково прикласти всі зусилля, щоб допомогти у прискоренні реалізації мого проекту. І люди, коли вперше чули про мій задум, в більшості жваво підхоплювали його і пропонували свою допомогу.

 Звичайно, така реакція мене тільки підбадьорила і надихнула на подальшу роботу, тому я зібралась з силами і завзято прийнялась за реалізацію своєї ідеї. Та минув час, проект стартував, було вкладено багато зусиль, коштів та енергії. Ми ознайомили людей з проектом в Інтернеті, на вулицях, по організаціях, зі шпальтів газети, роздавали листівки, організували фотопункт, реєструємо на місцях. Тобто створили усі умови для того, щоб проект успішно розвивався. І на інформацію зреагували навіть з сіл Володимирецького району. Бажаючих розмістити свої світлини виявилось багато, що приємно радує мене і надає проекту, вже районного значення. Адже спочатку планувалось розміщати на стіні тільки мешканців Володимирця, але оскільки ми отримали безліч телефонних дзвінків з проханнями прийняти участь від жителів сіл, то було прийнято рішення, що наша Стіна прийме усіх бажаючих. Тому я офіційно запрошую жителів всього Володимирецького району вибирати своє найкраще фото і сміливо замовляти для себе фотоплитку на Стіну Облич.

 


 

А володимирчанам хочу подякувати за підтримку і розуміння, за допомогу і довіру. Це мій перший самостійний проект, яким я хотіла показати, як власними руками ми можемо створити дивовижні речі, які потім увійдуть в історію нашого міста. А наступним моїм кроком, після “Стіни Облич”, буде будівництво дитячого майданчика.

Тому бажаючим розмістити своє фото наголошую: поспішайте, у вас ще є така можливість, але часу залишається не багато. 

P.S.  Якщо наша стіна буде більшою, ніж в Черкасах ми попадемо в книгу рекордів Гіннеса України. А для цього потрібна світлина кожного з вас! Для замовлення фотоплитки звертайтесь в реєстраційний пункт, що знаходиттся в фотосалоні на критому ринку або висилайте фото на електронну скриньку Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду ОБОВ'ЯЗКОВО ВКАЖІТЬ СВОЄ ПОВНЕ ІМ'Я І НОМЕР ТЕЛЕФОНУ, щоб вас можна було повідомити про місце і час реєстрації. Сторінка ВКонтакті http://vk.com/clubfacewall.

Ірен ТОВТ, автор проекту.

 

У вас недостатньо прав для коментування.